To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pytania - Przedmioty przeznaczenia

patryk1351 - 2012-10-01, 15:46
Temat postu: Przedmioty przeznaczenia
Mam dylemat z tymi 4 itemkami i moje pytanko kieruje do was.Otoz mialem kupiona subskrycje przez cale 2 miesiace i mam zamiar wybrac ktorys z nich lecz niemoge sie zdecydowac.Mianowicie przeczytalem z strony zrodlowej i niewiem czy dobrze zrozumialem czy tez nie ale czy naprzklad wybiore Remote Banking to czy w dowolnej w chwilki i bez ograniczen bede mogl uzyc w kazdym miejcu , czy ma on ograniczone mozliwosci np.bede mogl go uzyc za 1godz czy tez za 1 dzien. Jak mozecie to wyrazcie sugestie ktory wedlug was bylby najpraktyczniejszy
Skicek - 2012-10-01, 20:08

kazdy z przedmiotow jest jednorazowy czyli uzyjesz to tracisz

w przypadku remote bank po uzyciu w danym miejscu bedzie on przez 4 godziny i z tego co pamietam to kazdy z twoich znajomych bedzie mogl z niego korzystac.

patryk1351 - 2012-10-02, 21:12

Czyli jeden wielki shit Jagexu.Najpierw pisza ze przedmioty beda na stale a tu sie pojawia sie mozliwosc jednorazowego uzycia.Kolejny naciag na kase. FAIL JAGEX
Skicek - 2012-10-03, 08:00

jagex nie mowil ze beda na stale. Zreszta juz sam fakt ze jest napisane ze do konca roku juz swiadczy nie bedzie na stale. Pozatym jak wyobrazasz sobie instant dart na stale?
iOskar - 2012-10-03, 15:05

Omg instant dart na stałe xDDD Ja już swoje 4 zużyłem i cieszę się ogromnie, że to były tylko 4. Jeden taki dart by wystarczył. Jakby to miało być na stałe to prawdziwe pvm odeszłoby w niepamięć :]

patryk1351 napisał/a:
Kolejny naciag na kase.

Nie rozumiem. Naciąg byłby wtedy gdyby te darty można było kupować za kasę realną. Z tego co wiem chyba się nie da bo jeśli się mylę i można je kupować to gra upadłaby.