Dyskusje o RuneScape - Powrót do gry po kilku latach
drewnoo - 2012-12-13, 19:08 Temat postu: Powrót do gry po kilku latach Witam.Jestem zarazem nowym użytkownikiem forum. Tak jak w temacie: wracam do gry w RuneScape po kilku latach i zauważyłem: sporo się zmieniło,aż nie ogarniam. Ale pomijając to(od czego są poradniki,z tym jakoś sobie poradze).Szukam osoby towarzyszącej przy mnie bądź kilku osób. Tak przez te lata wchodziłem co kilka tygodni dorywczo sprawdzić co z kontem. Mój nick to Roxon122, Combat lvl: (Obecnie 78), Total:449 . Posiadam także mikrofon jakby było potrzeba się skontaktować.
P.S
Nie wiem czy to odpowiedni dział,w razie gdyby był zły proszę o przeniesienie tematu.
drewnoo
iOskar - 2012-12-13, 19:57
Witamy cie serdecznie
Zacznijmy od tego, że jak będziesz w grze to wejdź na nasze cc "Pogromcy ciemnosci"
Zapewne (jeśli nie grałeś kilka lat) pamiętasz stare cc (clan chat) które obecnie ejst nazywane fc (friend chat).
Namiary na:
fc: "p ciemnosci"
cc: "Pogromcy Ciemnosci"
Zalecam jednak wejść na CC (żółte ludki u dołu ekranu, a potem zielona kropka) bo zawsze nas dość sporo gra i każdy z chęcią ci pomoże ogarnąć
drewnoo - 2012-12-13, 19:58
okej,spróbuje:)
iOskar - 2012-12-13, 20:02
A jeśli nie chcesz pytać na CC to zawsze możesz napisać do mnie. Nick w grze: "Oskarboss96". Zakładam jednak, że na CC szybciej znajdziesz odpowiedź i będzie ona pełniejsza.
Jak będę online to pomogę
drewnoo - 2012-12-18, 18:54
Ma ktoś też inne oferty? :D
Souler - 2012-12-18, 19:32
Na CC pytaj albo na forum. Ja ostatnio mam urlopa
Anubis - 2014-10-11, 12:23
Żeby nie robić niepotrzebnego spamu na forum, to podczepię się pod ten temat.
Nie znam dzisiejszego świata RS, po zalogowaniu na postać bardzo ale to bardzo się zdziwiłem.
Pamiętam z RS,
że kupienie p2p od zawsze było zagadką
że na f2p kozackie było full rune (g)
że na p2p full bandos i full armadyl było największym szpanem,
że robiłem runecrafting z takimi workami na essencje
że najlepszym graczem wtedy był Zezima
że pięknie sprzedawały się chinchompy, wtedy gdy ludzie rozkminiali robienie ranged na masie latających zombiaków
że wprowadzili GE, co za tym szło limit na handel
teraz chciałbym wrócić do gry, ale nie mam z kim grać a na dodatek trochę się nie odnajduje w grze
postać przez pewien okres miał znajomy, który wbijał te dwa nowe skille, bo czasy summoningu jeszcze pamiętam
jak coś kontakt do mnie gg8677754
Skicek - 2014-10-11, 17:09
zapraszamy na nasz teamspeak tam mozesz uzyskac szybciej i wiecej informacji oraz miec z kim grac.
|
|
|