Pytania - Dziwny problem
Qorisend - 2013-02-23, 17:30 Temat postu: Dziwny problem Witam, zdarzyła mi się dziwna sytuacja. Pierwszy raz zrobiłem konto na runescape i przy logowaniu pojawiło mi się takie okienko: http://iv.pl/images/25309569605759214675.png . Kliknąłem na play i wydaje mi się, że znajduję się na mapce premium, bo gdy zmieniach channel to nakazuje mi wyjść z lokacji premium. Najdziwniejsze jest to, że ten mail, który wymazałem nie jest mój. Miał ktoś jeszcze taki problem i wie jak go rozwiązać? Bo ja chyba gram na cudzym koncie.
iOskar - 2013-02-23, 17:49
Nie za bardzo rozumiem. Logujesz się poprawnym nickiem i hasłem który na 100% podałeś przy rejestracji? Jeśli tak to jest to twoje konto na którym zapewne nie masz konta premium i nie możesz wchodzić na światy premium. Jeśli nadal uważasz że wszystko robisz dobrze, a dalej jest coś spieprzone to jak już będziesz w tym lobby to wejdź w zakładkę friends chat i wpisz "Oskarboss96" czyli mój nick. Postaram się ci pomóc.
Qorisend - 2013-02-23, 20:18
Zaprosiłem Cię do znajomych bo wciąż nic nie mogę zrobić.
Chodzi o to, że nie mogę się zalogować na swoje konto bo wyskakuje mi to okienku przez, które wchodzę na jego konto w dodatku z kontem premium.
Login i hasło wpisuję dobre, ale właściwie to jest nieważne jak mogę wejść na kogoś konto bez wpisywania jego loginu i hasła o.o
iOskar - 2013-02-23, 21:28
Ok też cię addnąłem.
Nigdy się jeszcze z takim przypadkiem nie spotkałem. Zmień hasło do postaci. Może to coś da chociaż wątpię. Trzeba próbować wszystkiego.
Qorisend - 2013-02-23, 21:37
Problem w tym, że przy zmianie hasła muszą coś na maila wysłać, a mi coś nie chce to przyjść. Z potwierdzeniem rejestracji też musiałem długo czekać.
Miejsce Traveley jest dla konta premium? Bo właśnie tam zacząłem grę i robię cały czas nudne questy. W dodatku nie mogę się z tej lokacji wydostać, bo muszę coś dokończyć.
Skicek - 2013-02-23, 23:29
Byc moze, znowu jest promocja ze kazde nowe konto ma 2 tygodnie p2p na starcie. Najlepiej ukoncz to co musisz i wroc na lokalizacje f2p
Qorisend - 2013-02-24, 14:14
Mam jeszcze jedno pytanie bo ostatni raz grałem z parę lat temu i trochę się pozmieniało. Kiedyś, aby np ścinać drzewka potrzeba było siekierkę i czym lepsza tym szybciej się ścinało. Teraz widzę, że jak kliknę na drzewko to bez siekierki mi ścina, teraz jest tak ze wszystkim? Tzn. kilofów, wędki itp. też nie potrzebuję?
Barti108 - 2013-02-24, 14:26
Potrzebujesz, tylko teraz jest coś takiego jak toolbelt (pas na narzędzia), w którym możesz sobie umieścić wszystkie podstawowe narzędzia bez konieczności noszenia ich w plecaku.
iOskar - 2013-02-24, 14:42
Warto dodać, że są to narzędzia typu bronze i tylko takiego typu możemy w nim (tolbelcie) umieścić. Przydaje się to, gdy akurat musimy ściąć jakieś drzewo do np. questa a do banku daleko. Do expienie jednak się nie nadaje. Warto kupić lepszą siekierkę. Czym lepsza tym szybciej i więcej drewna zetniesz na godzinę
|
|
|