Pomoc: Quest'y - Pomoc przy kłeście początkowym
Ragon - 2013-02-26, 15:48 Temat postu: Pomoc przy kłeście początkowym Witam mam pewien problem nie wiem jak uratować dziecko Olgi ponieważ piszę mi,że mam nałożyć linę na harpun a jak chce nałożyć to nic się nie dzieje.
iOskar - 2013-02-26, 17:22
Ten quest "początkowy" ma jakąś nazwę? Jeśli mógłbyś mi ją podać to sprawdziłbym na wikii i może znalazł odpowiedź
Skicek - 2013-02-26, 17:28
to jest to z tym jeziorem i dziecko jest na srodku jeziora? bo nie pamietam juz.
upewnij sie czy masz line czy sznurek bo to tez roznica. Nie pamietam juz tego questu wiec bede strzelal, nie jestem pewny czy musisz uzyc liny na harpun czy poprostu uzyc harpuna w jakies miejsce i twoja postac reszte sama wykona.
Sir_Pawlosiu - 2013-06-25, 21:41 Temat postu: Re: Pomoc przy kłeście początkowym Użyj opcji "use" tak -Lina>harpun>wynik czyli harpun połączony z liną>dziecko . Problemy z questami ? Sprawdz w wiki wpisując tagi ,takie jak nazwa questa .
iOskar - 2013-06-25, 22:09
Sir_Pawlosiu, proszę Cię zwróć uwagę na datę ostatniego posta. Został on napisany w Lutym. Staraj się nie pisać nic w tematach starszych niż miesiąc (chyba, że jest to offtop) ponieważ za odkop można dostać warna.
[ Dodano: |25 Cze 2013|, o 23:11 ]
Musisz cierpliwie poczekać na jakiś nowy temat z prośbą o pomoc, a jeśli nie chcesz czekać to zawsze można czegoś poszukać w offtopie. Pozdro
|
|
|