Twórczości fanów - PC team in action party 1 (dozwolone od lat 18)
Skicek - 2006-05-04, 20:01 Temat postu: PC team in action party 1 (dozwolone od lat 18) PC team in action
4:00 tajna baza wojska Asalów w Grudziądzu
-BACZNOŚĆ Generał Skicek wchodzi!!
Wszyscy nagle zerwali się z łóżek i na baczność przy nich stanęli.
Gen. Skicek dosyć wysoki, umięśniony, z piękną czarną brodą, ubrany na czarno z kabur widać wystające Desert Engel, na plecach M4 przy pasie 4granaty odłamkowe i mówi
-Dziś musimy podbić ten zj*b**y parlament, za 20min macie być w pełnej gotowości!!
-YES SIR!!
Gen. wychodzi po czym słychać rozmowy
-kur*a co on kur*a sobie myśli że my jakieś kur*a robocopy jesteśmy żeby wstawać o 4:00
-ta racja ale co tam płaci nam kur*a niewyobrażalna kase
-no fakt
-fakt…
4:20 polana przed bunkrem atomowym, jest ciemno i w dodatku jest mgła.
Gen Skicek na swój czarny mundur założył palto (w stylu Neo z Matrixa)
-Zaraz wyruszamy na parlament tak więc weźcie bro? która wam pasuje i lecim ro*pier**lić władze tego pojebanego kraju.
Odchodzi
Hagen – kur*a pierdo**na mac ja kur*a moje są AK-47 i 2 glocki a jak ktoś mi podpier**li to za**bie
Michalino bierze magnuma
Kuba510 skrada się i bierze AK-47 nagle słyszy jakiś glosy dochodzącego Hagena do składu broni kur*a ja wiedziałem że tak będzie arr szybko chowa się za róg.
Hagen wchodzi patrzy i widzi że ktoś mu po*pier**lił AK-47, wkurwiony zaczął rozglądać się nagle zauważył cie? człowieka padający zaa rogu. Zaczął po skradać się do tego cienia a gdy był już odpowiednio blisko wyskoczył i zrobił kop z półobrotu zaje**jąc jednocześnie Kube510 jak i pół narożnika.
-ha mam cię kur*a po*pi**dol**eś mi moje AK to teraz zginiesz..
Wyciąga glocka i wcelowuje w kube510 już ma nacisnąć na spust ale nagle huk i bro? wypada mu z reki to maj. Red angel z Beretta 92FS odstrzeliła bro? Hagenowi.
-Hagen opanuj się on chciał tylko zrobić ci na złość
-arr dobra nich ci będzie ale następnym razem to mu nie ujdzie
9:50 ,opancerzony furgon, warszawa, przed parlamentem
Gen – zaraz wchodzimy… red angel idzie ze mną my przejmujemy sale sejmu, hagen idzie z kuba510 wchodzicie tylnym wejściem i kierujecie się do sali senatu, Michalino idzie na domek ochroniarzy i z stamtąd osłaniasz nas a cię ochrania piortek007, dark paladyn0 pilnuje bramy.
Hagen – kur*a a nie mogę iść z kimś innym??
Nie!
Arghhhhhh
Dobra ruszamy.. Go go go team!
Wszyscy rozbiegają się wg. planu nagle zaa rogu wyskakuje strażnik i zaskakuje swoją obecnością Michalinach i piortka007, nie z oriętnowany co się dzieje wyciąga pistolet… piotrek szybko to zauważa i wyciąga Walther P88 i robi headshoota strażnikowi.
Tymczasem u Gen. i maj.
Stoją przy drzwiach wejściowych do parlamentu i ustalają szybki plan.
Skicek – k to ja otwieram i osłaniam cię a ty wbiegasz.
Ok.
Głoś otwierających się drzwi i strzał… cisza red angel obraca się i widzi że generał leży na ziemi.. ze złości wyciąga AK-107 i wbiega do budynku strzelając na oślep… szybko zauważa że to zasadzka. Całe wejście od środka było obstawione SWATem…
Wait for continue
[URL=viewtopic.php?t=786]2 czesc[/URL]
Dark Palady0 - 2006-05-04, 20:07
Super gdyby nie to że siedze przy bramie i siedze na czterech literach i nic nie robie
Skicek - 2006-05-04, 20:08
spoko to dopiero party 1 kiedys napisze party 2 potrwa to szybciej jak ktos ufunduje mi tusz kartki itd czyli jakies 100k w rs
Michalinho - 2006-05-05, 07:55
zamiast tych brzydkich słów użyłbym zamienników... :D
ale ogólnie fajne :D
red angel - 2006-05-05, 08:33
no fajnie:P
tylko niewiadomo co dalej:P
a dlaczego ja mialam isc wlasnei ze skickiem????
Skicek - 2006-05-05, 13:24
o to chodzi zeby nie bylo wiadomo co dalej co wy na serialach sie nie znacie ? :D
michalinho a co ty myslisz to ma byc realistyczne opowiadanie w wojsku to normalka takie teksty tam nawet jeszcze lepsze sa
angel bo akurat tak wyszlo jakos tak i nie podpuszczaj mnie bo juz prawie sie wygadalem co bedzie w nastepnym odcinku
Anonymous - 2006-05-05, 14:30
wrr kuba ja ci zaciupie ;P
Radek 102 - 2006-05-05, 14:41
ej a czemu mnie nie ma som inni a ja to co
red angel - 2006-05-05, 16:30
bo to pierwszy odcinek:P nastepny wlasnei w produkcji:D
Skicek ja cie jeszcze nie podpuszczam
|
|
|