Pomoc: Quest'y - Kilka questów p2p po powrocie
Daveo - 2014-07-28, 19:10 Temat postu: Kilka questów p2p po powrocie Witam, mam cmb 96 i średnio rozwiniętą postać. Dawno nie grałem, ale powoli przyjmuje nową mechanikę gry. Mam kilka pytań:
Czy jest ktoś w stanie mi poradzić jakieś kilka questów ktore są na tyle ciekawe i nie wymagają dużego wkładu kasy.?
Jak dostać się do nowych mini gier, jakie polecacie i jak dostać się na ciekawe ?wyprawy? o których mowa na chatach gry?
Souler - 2014-07-28, 19:52
Ja bym robił wszystkie questy jakie możesz. Część może nie być szczególnie ekscytująca, ale może być w wymaganiach do tych najlepszych.
Generalnie questy nie wymagają dużej ilości pieniędzy (chyba że na pancerz/broń/food/poty).
I w sumie nie bardzo grałem w te nowe minigry, a jeśli chcesz pograć, szukaj światów im przeznaczonych. Zresztą, jest RuneScape Wikia, jeśli musisz znać lokacje.
Daveo - 2014-07-28, 19:55
cały czas muszę przeglądać wike, poradniki na youtube jeżeli czegoś szukam bo zmiany zaszły ogromne. Mój błąd, nie napisałem że chodzi o przygotowanie postaci aby nie zginąć.
Souler - 2014-07-28, 22:26
W takim razie do większości lokacji masz w miarę bezpieczny dostęp, przynajmniej do minigier i tak dalej. Do grania w nie potrzebne ci będą poradniki. A żeby nie zginąć, jest prosta metoda- dobierać pancerz zależnie od wroga i mieć food w plecaku.
|
|
|