Pytania - Bardzo stare konto
OxXxO - 2014-12-22, 15:33 Temat postu: Bardzo stare konto Witam wszystkich bardzo serdecznie. Grę zaczynałem w 2005-2006, więc konto ma 8-9lat. Jak starzy gracze pamiętają kiedyś się nie wpisywało emailu, tylko pytania. A więc, że jest to bardzo stare konto chciałbym je odzyskać(Pamiętam, że nerdziłem za małego bardzo dużo to była podstawówka 5klasa lub 6) Zostałem okradziony raz lub 2 razy. Raz kumpel mnie okradł to pamiętam i chyba później ktoś znowu mnie okradł, ale nie wiedziałem kto, ale mniejsza. Więc chciałbym odzyskać konto, wpisywałem "odzyskanie starego konta", ale pytań zbytnio nie pamiętam, choć mi coś świta. Napisałem chyba ze 4 takie prośby, ale od razu po minucie dostaje zwrot emailu, że za mało danych wpisałem. Po kilku dniach odzyskałem konto z 2012roku nie było to trudne bo miałem stary email. Da się jakoś inaczej odzyskać konto prócz pisania do nich? I drugie w pytaniu "Which Internet Service Provider did you use when you created this account?" i w "What is your most recent Internet Service Provider?" Mam podać swoje IP? Czy dostawcę internetu? to tyle, dziękuje za odpowiedzi pomocne.
Souler - 2014-12-22, 15:52
Podajesz nazwę dostawcy internetu - Orange, Netia, Vectra czy co tam masz.
OxXxO - 2014-12-22, 16:49
Ok już nie trzeba odzyskałem to konto . Ale mam pytanie, jak zacząć od nowa bo mam puste konto? Tylko ubrania z eventów(rogi jelenia, strój kościotrupa, strój wojskowy) Są to jakieś specjalne stroje? Czy można je zdobyć bez problemu? Nadal się opłąca zabijać krówki ? Czy lepiej innym perkiem zarabiać? rybki 48, gotowanie 38, drzewka 38, smiting 43, mining 53, crafting 17 ?
iOskar - 2014-12-23, 15:55
OxXxO, spójrz na ostatnie tematy w tym dziale i zobacz że ludzie zadali podobne pytanie
OxXxO - 2014-12-23, 16:32
Ok dzięki wielkie;) Ale jeszcze mam jedno pytanie, bo zauwązyłem, że membersa na 14dni można dostać za darmo. W jaki sposób ?
iOskar - 2014-12-23, 16:45
Możesz kupić item (Bond), który możesz zamienić na 14 dni membersa. Kosztuje 7-8m.
OxXxO - 2014-12-23, 17:15
ok, dzięki
|
|
|