Pytania - Kilka Pytań
liska - 2014-12-22, 20:17 Temat postu: Kilka Pytań Hej, mam kilka pytań i proszę i odpowiedz.
1.Gdybym potrzebował usunać konto na RS w jaki sposób moge to zrobić ponieważ takiej opcji w panelu nie znalałem.. ?
2. W jaki sposób uaktywnie "privacy mode" zeby nikt nie podglądał moich statystyk ??
ślicznie dziekuje za odpowiedzi
Souler - 2014-12-22, 20:28
Nie ma opcji usunięcia konta. Można je zostawić, a po jakimś czasie chyba są usuwane albo czyszczone nazwy użytkownika.
Opcje prywatne chyba się w zakładce "Hero" robiło, już nie pamiętam.
iOskar - 2014-12-23, 15:51
liska napisał/a: | 1.Gdybym potrzebował usunać konto na RS w jaki sposób moge to zrobić ponieważ takiej opcji w panelu nie znalałem. |
Kont w Runescape nie można usuwać. Jagex chlubi się ich ilością na stronie głównej i nie usuwają nawet zbanowanych botów. Co do tego czyszczenia nazw kont to nie do końca tak działa. Po za tym to nie ma nic wspólnego z pytaniem.
liska napisał/a: | 2. W jaki sposób uaktywnie "privacy mode" zeby nikt nie podglądał moich statystyk ?? |
Na czacie w prawym górnym rogu masz opcje czatu (Online status itd.). Kliknij w ostatnią pozycję "My Examine Settings" i zaznacz kratkę u dołu okienka
liska - 2014-12-24, 04:05
Ślicznie dziekuję.
|
|
|