To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Gry - ~TIBIA-ciekawy MMORPG :D

~Bohuarg~ - 2006-05-26, 15:24
Temat postu: ~TIBIA-ciekawy MMORPG :D
~TIBIA-ciekawy MMORPG :D

~podobny do runescapa jeśli znudził ci się runescape zapraszam do gry
w tibie na świecie shivera 8)

należy wejść na strone www.tibia.com > sig nup > uzupełnić > (hasło przyjdzie na e-mail a numer bedziesz mial napisany) > download
> I agree > w drugim tekście jest na niebiesko client (np. 7.7) kliknąć > MY ACCOUNT > wpisujemy > możesz tu stworzć postać (create new charater) zmienić hasło (change password) itp. itd. 8)

~kiedy ściągnie się tibia wchodzimy > enter game > wpisujemy >(jeśli zrobiłeś postać należy zaczekać aż wejdzie do okienka z postaciami >
wybrać ludka dalej myślę, że powinniście się kapnąć a jeśli nie to już wyjaśniam :)

~logujemy się wybieramy outfit (ubranko) i idziemy w gore <kierowanie strzałkami [-> <- ^ V] kiedy ujrzycie krate należy kliknąć na nią prawym i wybrać opcję use kiedy bedziemy w kanałach idziemy dalej (kliknijcie ctrl+lewy przycisk myszki na pochodnie kolo miejsc z equipem)
kiedy znajdziecie rata [szczura] kliknijcie na niego prawym przyciskiem i kliknijcie attack lub nacisnijcie alt+lewy przycisk myszki (przyciskiem myszki na szczura jak coś) kiedy zabijecie szczura dostaniecie 5 expa
100expa=2lvl

więcej porad i innych rzeczy prosze kierować w grze do goscia o nicku:

bohuarg
oblivions of eterant
xyrus sajgon
sir konserwa
kolorowo mii

msg w grze=najlepiej kliknijcie przycisk vip i tam prawym w pustym okienku wybrać opcje add new vip i wpisać nick////będzie następnie
w tym okienku nick gościa kiedy będzie=RED wtedy go nie ma ale kiedy bedzie

green oznacza, że jest online

to już koniec posta :wink: Proszę adminów, modków o NIE kasowanie tego tematu

z góry thx

p.s. dla każdego kto wyjdzie z tutoriala [w tibii nosi nazwe rook] dam początkowy equip+troche kasy :wink: :wink:

Dark Palady0 - 2006-05-26, 16:28

słyszałem, że niektórzy gracze z tibii się ekscytują ,,wspaniałymi animacjami wody''... Lol... Grałem, nie polecam. Chodzisz po prostu pikselami... Bardzo ciekawe. Jedyne co ma dobrą grafike to menu. Reszta do du**.
Gra to lekko mówiąc chłam. Jak na dzisiejsze standardy graficzne MMORPG-ów, to Tibia (RuneScape ,,troche'' mniej) przepada. Po prostu grafika tam jest tak mało szczegółowa, że aż szkoda gadać.
To już koniec mojego posta.
Prosze adminów, MODERATORÓW (modki troche mi się kojarzą jak mutki z Neuroshimy) o NIE kasowanie tego posta.
z góry też dziękuje. Mam 170cm wzrostu.

Thox Angel - 2006-05-26, 16:36

gralem przez 2 lata i sprzedalem postac za 960 zł
jak chcesz zarobic to mozna pograc ale jest bardzo z nacikskiem na bardzo nudne
po roku grania nudzi sie
to by bylo na tyle

red angel - 2006-05-26, 16:39

heh gralam w to 5 minut... stweirdzilam ze jest troche niedopracowana...
rs bije tibie w 100000000% :D

Thox Angel - 2006-05-26, 19:13

ale tam mozna sie lac wszedzie oprocz banku to jest lepsze
i tam mozna dobrze sprzedac konto

red angel - 2006-05-26, 19:21

heh czytalam zasady... jak dla mnei zbyt zamotane ...
Thox Angel - 2006-05-26, 19:29

:mrgreen: trzeba poczytac
Skicek - 2006-05-26, 19:33

dobra jestem jeszcze spokojny. przezyje to ze ktos stworzyl taki temat na moim forum. nawet postaram sie nie napisac jednego wielkiego ciagu wyrazow cenzurowanych dotyczacych tej gry.
powiem trzy slowo
Zajeb... tworce Tibi!!!!!!!!!!!!!

Michalinho - 2006-05-26, 19:48

Skicek napisał/a:
Zajeb... tworce Tibi!!!!!!!!!!!!!

czemu ??

red angel - 2006-05-26, 19:49

nie pytaj...
Dark Palady0 - 2006-05-26, 19:52

Bo stworzyli grę denną, głupią, niedopracowaną, nie pasującą do dzisiejszych standardów, nudną, monotonną, idiotyczną, nic nie wnoszącą ciekawego, bez żadnych nowych rozwiąza?, bez fabuły, bez normalnej grafiki, bez PRZECI?TNEJ grafiki...
Dalej mam wymieniać?

red angel - 2006-05-26, 19:58

heh tylko w dwoch wymiarach, zasady tak zamotane ze szkoda je czytac (kilka razy czytalam), wogole nie dorasta do rs
jednym slowem tibia dla przedszkolakow:D

Michalinho - 2006-05-26, 19:59

raz w wiadomościach o TIBII mówili lol... a o RS to już nie :-(
Skicek - 2006-05-26, 20:01

no i dobrze bo o tibi gadli ze ludzie sie zabijaja i wogole niech usuna ta gre, niech zakaza ja i wogole!!!
red angel - 2006-05-26, 20:02

heh na przykladzie mojje miejscowosci:
wiele bezmyslnych dzieciakow gra w tibie, ale naprawde malo osob w rs(policzysz na palcach jednej reki...)