Uwagi i sugestie dotyczące portalu - News:Update- Warrior Guild
nortuser - 2006-06-14, 18:53 Temat postu: News:Update- Warrior Guild 12 Czerwiec 2006 - Warriors Guild
Harrallak Menarous, rycerz i mistrz miecz znany na całym świecie, wyruszył w daleką podróż do dalekich i nikomu nieznanych krajów. Nie wracał bardzo długo i w ko?cu okazało się, że założył tam znakomitą szkołę dla wszystkich wojowników i rycerzy. Zwana jest ona Warriors Guild, a znajduje się na zachód od Buthrope, czyli dla niewtajemniczonych w okolicy Death Pletau. Wszyscy chętni floreciści, wojownicy i rycerze są tam serdecznie zapraszani, gdyż jest to jedne z tych miejsc gdzie można się szkolić we wszystkich metodach walki wręcz. Do swojej gildii Harrallak zatrudnił prawdziwych wojowników, magów i skrytobójców. Między innymi dawnego czarnego rycerza, maga-wojownika i wyedukowaną dziewczynę z wioski barbarzy?ców. A Nuż nadzieje cię na swoją dzidę, choć być może schowała ją do szafy razem ze swoim chłopakiem! Minigry wokół Guild pozwalają między innymi na pokonanie swojego własnego pancerza-ożywionego jakimś sposobem i gotowego do uprzyjemnienia ci czasu, oraz postrzelać sobie lub porzucać (choć nikt tego jeszcze nie przeżył, więc można to zrobić zapewne inaczej)do rozzłoszczonego Krasnoluda z czymś co przypomina trochę katapultę...Auu!
Te Minigry są niczym w porównaniu z dziwną kreaturą zamkniętą w klatce( można z nią walczyć!) Przywiezioną przez naszego podróżnika, znakomitego Harrallak’a z podróży. Jeżeli będziecie mieli szczęście w pewien nieokreślony i magiczny sposób dostaniecie specjalne ostrze, czyli dokładniej jakiś miecz, który można założyć w miejsce tarczy! Między skokami po beczkach, walką z workami treningowymi(czy coś w tym stylu)i zabawie z kowadłami możecie poszukać sklepów i banków, w których bez problemu znajdziecie wszystko, czego możecie potrzebować do zabawy(oprócz wazeliny i wacików do uszu). Aby wejść do gildii należy mieć połączony współczynnik Ataku I Siły równy 130. UWAGA! Jeśli tam umrzecie stracicie swoje rzeczy!
By Nortuser
First created in www.runescape.com
ΠΩRτµζεR™
Thox Angel - 2006-06-14, 18:54
n/c
moze jakies screeny czy cus bo niewiem o co chodzi
piotrek403 - 2006-06-14, 18:57
to nie jest twoje, ty to tylko przetlumaczyles
Michalinho - 2006-06-14, 18:57
no ale mniej więcej opis jest...
nortuser - 2006-06-14, 19:08
a to zauwazyles?i ja musialec cos dodac i cos odjac zeby sens byl wiec mozna napisa by nortuser
Skicek - 2006-06-14, 19:17
nie chce mi sie tego czytac ale domyslam sie ze to ma byc opis newsa...
Dark Palady0 - 2006-06-14, 19:26
Powinno być coś typu:
Translated by X
All rights reserved for Jagex Ltd.
Thox Angel - 2006-06-14, 19:43
zgadzam sie a nie Nortuser ty tylko przetlumaczyles a nie stworzyles
red angel - 2006-06-15, 06:42
nort ile razy ci mam powtarzac??? newsy masz wklejac do mnie... n/c
|
|
|