Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Muzyka - Polski HIP-HOP
Adios PL - 2006-08-01, 10:47 czlowieku jaki rock S|ipKnota sluchajMichalinho - 2006-08-01, 12:23 a Slipknot to co oni grają ?? Disco??Rucio - 2006-08-01, 16:29
Michalinho napisał/a:
a Slipknot to co oni grają ?? Disco??
Micalinho ja to skomentuje tak:ROTFL i LOL
Oni grają metal!
[ Dodano: 2006-08-01, 17:33 ]
Adios, co ty chcesz od rocka bardzo fajny mjuzik
np.:Paweł Kukiz i Piersi(bardzo dobra jest "Piracka płyta")
Kazik Staszeskipawlos10 - 2006-08-01, 19:14 rucio dołącz do klanu .. i potem krytykuj itd.Adios PL - 2006-08-01, 20:37 na tym kukizie i borysewicz,lady pank,piersi to bylem na koncercie niedawnoRucio - 2006-08-02, 10:31 Ale kukiz już chyba nie gra z borysewiczem, a i lady pank też jest bardzo fajny zespół
Cytat:
rucio dołącz do klanu .. i potem krytykuj itd.
Wolę być neutrealnym obserwatorem
[ Dodano: 2006-08-02, 11:33 ]
ej wy bo jak sie Skicek dowie o czym my rozmawiamy w tym temacie to warny polecąpawlos10 - 2006-08-02, 11:13 o nas się nie bój tylko jak coś to dołącz do klanu a conajmniej do akademii a później coś się odzywaj ...Michalinho - 2006-08-02, 12:30 ha mam nową nute z polskiego hh - BANIA U CYGANA xDpawlos10 - 2006-08-02, 13:34 hahahaha
[ Dodano: 2006-08-02, 14:34 ]
hip-hop to kicz ściągnijcie sobie "bo ja ta?czyć chce" !!!!! to jest dopiero hit ... Swarug - 2006-08-02, 23:44 Dzisiejszy polski hh to komercyjny sajs, oczywiscie nie mam nic przeciwko komercji ale jeżeli artysta mówi że nie jest komercyjny a śmierdzi od niego komercją z daleka to jest to dla mnie hipokryzja i zakłamanie, czasy w których polski hh był fajny odeszly bezpowrotnie, gdy kupiłem pierwszy album kalibra inni sie ze mnie smiali ( bo wtedy słuchało się funfactory, backstreet boys, i innych takich shitów), mineło pół roku i juz wszyscy słuchali tego co ja, wtedy polski hh był czysty, a teraz to du du daltego słucham czarnego 2pac rządzi, 50, Ja i aaliyah tez jest spoko, czy oni są nie komercyjni? są i sie z tym nie kryją dlatego sa prawdziwi.Michalinho - 2006-08-03, 05:32
Swarug napisał/a:
backstreet boys
pamiętam te czasy
kiedyś nawet razem z bratem na ich kasete sie złożyliśmy
Swarug napisał/a:
2pac rządzi
nom fajne ma nuty a szczególnie Ghetto Gospel mi sie podoba - i szkoda że go już niema Adios PL - 2006-08-03, 07:46
Rucio napisał/a:
Ale kukiz już chyba nie gra z borysewiczem, a i lady pank też jest bardzo fajny zespół
tak ale tutaj gral.....
ja lubie np Bushido albo Sido...pawlos10 - 2006-08-04, 18:02 bez obijania w bawełne !! ściągnijcie Exilia-Underdog !!! i inne piosenki exili to zobczycie co to jest muzyka ...Sir Nemezis - 2006-12-04, 15:21
Swarug napisał/a:
Dzisiejszy polski hh to komercyjny sajs, oczywiscie nie mam nic przeciwko komercji ale jeżeli artysta mówi że nie jest komercyjny a śmierdzi od niego komercją z daleka to jest to dla mnie hipokryzja i zakłamanie, czasy w których polski hh był fajny odeszly bezpowrotnie, gdy kupiłem pierwszy album kalibra inni sie ze mnie smiali ( bo wtedy słuchało się funfactory, backstreet boys, i innych takich shitów), mineło pół roku i juz wszyscy słuchali tego co ja, wtedy polski hh był czysty, a teraz to du du daltego słucham czarnego 2pac rządzi, 50, Ja i aaliyah tez jest spoko, czy oni są nie komercyjni? są i sie z tym nie kryją dlatego sa prawdziwi.
heheh popieram ale jedno ale... ty to teraz nazywasz hip hopem? toz to hip hopolowe gowno beltac mi sie chce gdy widze w tv tych wszystkich frajerow az szkoda gadac ze tak niszcza to na co pracowaly wczesniejsze pokolenia prawdziwiego hip hopu... niech graja sobie nawet disco polo mam ich gdzies ale niech nie nazywaja tego rapem czy hip hopem bo to jest tak jakbys nazwal techno metalem wielki powrot molesty wooooh byli tacy skloceni ale coz zauwazyli ze moga zarobic sporo hajsu i sie znowu polaczyli wszystko sie toczy tylko i wylacznie wokol tego szkoda gadac dlatego wole sluchac neo nazistowskiej muzyki ktora mowi prawde o polsce niestety ten kraj jest juz nasz tylko z nazwy pawlos10 - 2006-12-04, 15:47 podoba mi się twój obraz świata