To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pytania do zarządzających - Małe pytanko?

Serafinx1 - 2006-06-30, 17:55

kostek43 napisał/a:
Niekoniecznie! Morzemy się podzielić na grupy 5-6 osobowei np. 2 osoby ryby liwią i smarzą , 2-3 załatwiają zbroje niekoniecznie przecież wszystko z rune , 1 robi strzały i strenghtpointy , 1 runy robi ,przygotowanie tego wszystkiego zajeło by każdemy ok.1 godz.
Sugeruje żeby był jeden wypad na wild tygodniowo zato bardzie zorganizowany(podczas takiego wypadu można więcej zdobyć rzeczy niż podczas 2 zdezorganizowanych)
Pomyślcie ile gracie w rs 1 godz dziennie 2,3 no to możecie chyba 1 lub 1,5 godz poświęcić na przygotowanie,przecież bycie w klanie wiąże ze sobą kożyści ale też i obowiązki

hmm ciekawe ale 1 wypad tak?? to kiedy??? nie kazdemu pasuje jakis dzien.... nom a co do godzin to chyba troche przesadziles z tym graniem... 2,3.... :mrgreen: :lol: ja teraz mało gram i gram tak 4,5 dziennie spytaj sie ile wczesniej grałem :-D od 7 rano do 23 albo 3 w nocy i tak przez 2 miechy :-D

nie ale ogułem to mi sie podoba tówj plan... 8-)

Michalinho - 2006-06-30, 17:58

mi sie nie podoba.... każdy powinien zadbać o siebie a nie o klan.. rotfl troche samodzielności trzeba
Serafinx1 - 2006-06-30, 17:59

ale tu tez mozna sprawdzic zgranie :-P

ale michalin tez ma racje 8-)

Red Tron - 2006-06-30, 18:12

a moim zdaniem, mimo że nie jestem w klanie, to taki system jest dobry, bo każdy wtedy czuje się odpowiedzialny i potrzebny, a nie "jestem nudny, szary członek klanu", a poza tym ludzie w klanie powinni sobie pomagać, a nie że tylko na wildach jesteśmy klanem.
Skicek - 2006-06-30, 18:52

nie zgodze sie z michalnhem poniewaz ludzie tworza klan i powinni o niego dbac. co do pomyslu to ciezko bedzie bo tak jak ktos powiedzial nie kazdemu pasuje w ten sam dzien...
Dark Palady0 - 2006-06-30, 18:56

"ktoś" o nicku Smerfafinx :)
Poza tym u mnie to jest tak że raz moge grać cały dzie? a raz to musze być z dala od komputera cały dzie?. I to niestety nie zależy ode mnie.

kostek43 - 2006-07-01, 03:59

Dzie? wypadu mozemy zmieniać ale ważne aby był on bardzo zorganizowany
Jeśli chcesz samodzielności to idź sam na wilda,zaatakujesz jakiś inny klan?A może przyznasz że w kupie siła.
Przedyskutujcie to dogłębnie,taki system mugłby działać od września jeśli ktoś by nie mugł.

[ Dodano: 2006-07-01, 05:06 ]
Ja dziś wyjeżdżam na wakacje do stanów i niestety nie będzie mnie do 2 połowy sierpnia prosze usprawiedliwienie ,urlop czy coś w tym stylu. :-P

Serafinx1 - 2006-07-01, 10:51

Dark Palady0 napisał/a:
"ktoś" o nicku Smerfafinx :)
Poza tym u mnie to jest tak że raz moge grać cały dzie? a raz to musze być z dala od komputera cały dzie?. I to niestety nie zależy ode mnie.

hmm nieznam tego goscia ale chyba dobze powiedział nie dark??? :-o

nie no pasuje cos pomyslec nad tymi wildami... ale teraz są te wakacje i nikt czasu niema... :-( zreszta sam widzisz kostek ze ty gdzies mykasz...

troche bedzie zamienszania bo teraz znów bedzie trzeba otworzyc temat i zapytac kto i kiedy moze.... potem spytac kto co moze na wild robic... itd.

ale jeszcze 1 szczeguł. patrz ja robie np. runy nie... ktos lobki... inny zbroje itd. a jesli nie bedzie 1 osoby od czegos cały łancuszek pęka i niema wilda.... :roll:

Michalinho - 2006-07-01, 10:58

Serafinx1 napisał/a:
ale jeszcze 1 szczeguł. patrz ja robie np. runy nie... ktos lobki... inny zbroje itd. a jesli nie bedzie 1 osoby od czegos cały łancuszek pęka i niema wilda....

no właśnie