To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Dyskusje o RuneScape - 666

ser babiak - 2006-07-11, 20:08

Co do Stanów zjednoczonych to może zreczywiscie sie pomyliłem , masz rację.Algorytm jest na tyle skomplikowany , że nie udało się go zmienić a mam znajomych , którzy próbowali.Ja osobiscie monitoruje większość sklepów w moim miescie , wiec tak nie do konca wyszedlem z tematu.
Skicek - 2006-07-11, 20:13

lol nie moga zmienic algorytmu jak nie maja dostepu do zapisania na orginalne pliki a 100% nie maja bo jak by byl to rs byl by juz dawno shackowany 200razy jak nie wiecej i by nikt w to nie gral. a co maja sklepy do tematu?
ser babiak - 2006-07-11, 20:17

Nie będe dalej tego komentował bo dopiero dołączyłem do klanu i nie chce się klócić :P Skicek gratki wiedzy.
Skicek - 2006-07-11, 20:19

to nie klutnia tylko wymiana danych ;-) troche bawilem sie w hackowanie (nie scamowanie)... wiec wiem co o i jak. jeszcze pamietam za czasow szkoly jak to wdybalem sie nauczycielowi na jego konto w sali informatycznej... :D albo mialem siec osiedlowa i wdybalem sie do sasiada ladnego trojanka zasadzilem takiego ze antywirus nie wykrywa (testowalem to) i widzialem wszystko co robil :D
latus - 2006-07-11, 20:24

skicek sorry ale to było głupie :-/ trojany nie pustoszą kompów tylko kradną hasła
Skicek - 2006-07-11, 20:25

a po dup.. mialem co kolwiek niszczyc?
ser babiak - 2006-07-11, 20:25

Moge powiedzieć ,że polskie podziemie jest najpotężniejsze w europie a może i na świecie i nie skłamie.Mamy najlepszych informatyków , którzy zatrudniani są w Micrsof'cie a studenci wygrywają mędzynarodowe turnieje , nigdy nie wątp w naszych...Laptop ,sprawne połączenie z internetem i polak potrafi :P
latus - 2006-07-11, 20:26

Skicek napisał/a:
i widzialem wszystko co robil :D

to na co sie przyglądałeś??

Rachim23 - 2006-07-12, 08:03

Oj skicek skicek teraz juz wiadomo kto to ciągle hakieruje polakóf :-P
Co do tego filmiku to napewno nie był pic, duriel321 został zbanowany a wilee osób potraciło phaty więc nie śadze zeby jagex zrobił to tak dla zabawy.

Skicek - 2006-07-12, 08:38

do sasiada tak zeby popatrzec co robi. a nie zeby niszczyc. Nie hakuje ludzi z gier bo to bez sensu... i nie niszcze niczego tylko sprawdzam zabezpieczenia jakie ludzie maja. Nie mowie ze jagex przeciez tam sa tez zwykli ludzi ktorzy zostali wybrani na moderatorow czy adminow to komus z nich sie nudzilo to zrobil takie cos. Ale jeden stracil drugi zyskal tego phata. wiec wszystko jest ok. dla jagex phat to nie jest 100m tylko pare k czy tam gp
Swarug - 2006-07-12, 17:49

I wyszło na moje :mrgreen: filmik podesłał mi mój kumpel z US, i powiedział że koleś za to dostał permanentnego bana.
Skicek - 2006-07-12, 17:51

domyslalem sie ze mod albo admin jakis zaczol sie bawic i jagex sie wkurzylo to go wywalilo ;-)