To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Gry - Lineage 2

matm - 2007-01-08, 22:35

może utworzycie Wielcy Moderatorzy oddział poświęcony Lineage-owi i utworzyli podwaliny nowego klanu na którymś z serwerów, bo wydaje mi się że wypady na Wild w RS-ie nie mogą się równać z wypadami na Tytanów (Raid Boss dla niewtajemniczonych) w świecie Aden (tak sie zowie kraina w Lineage)
Polacy4 - 2007-01-09, 20:16

to nie jest multiclan i lepiej tego nie robic i nie sapmoj bo juz temat zalozyles to w nim pisz i wildy sa 3 razy lepsze a lineage to syf!!
Patok - 2007-01-09, 20:17

... wiem czemu tu chce zrobic lineage klan... bo jak zalorzy forum to miesiace bedzie czekal na jakiegos typa
Antarius - 2007-01-09, 21:30

Polacy4 napisał/a:
to nie jest multiclan i lepiej tego nie robic i nie sapmoj bo juz temat zalozyles to w nim pisz i wildy sa 3 razy lepsze a lineage to syf!!

Ej polacy4 daj sobie spokoj mowisz ze WoW i Lineage to syf a cos byc zrobil ze jak za Rsa bys musial placic 50 zeta miesiecznie?? tez powiedzial bys ze syf

a ja gram w Lineage na noobwars :)

Patok - 2007-01-10, 08:47

marcin problemem nie jest kasa... ją możda od tatska naicągnąć mnie wnerwia sposób wysyłki... a potem czekać nie wiadaomo ile... no można jeszcze kupować na gram.pl ale kupuje 100 z gory i kurierowi jeszcze bule :/
Polacy4 - 2007-01-10, 21:16

ja bym tak nie powiedzial bo to jest najlepsza gra a Lineage to to samo co WoW (nawet lepsze) :D :D :D
Patok - 2007-01-11, 19:31

wiesz zalerzy kto jaki ma punkt widzenia.. widzialem lineage i uwazam iż... wole runescape
Mixsio - 2007-01-12, 14:49

Lieage jest wypas... || EDIT: z powodu że w tym poście zostały użyte wyzwiska w strone klanowicza edytuje ten post ;) ---> pawlos10