To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Rozmowa o wszystkim - 11 września atak na World Trade Center

Patok - 2006-09-10, 19:26

ja mówie o tym poscie

Cytat:
a więc jest luzik

pawlos10 - 2006-09-10, 19:30

... wtf ?? :P co sie stało to sie nie odstanie a teraz to już można gdybać na to ... :-/ i tak tam nikogo nie znałem ....
Dorek - 2006-09-10, 20:17

Patok Wydarzenie w 2001 nie dotyczyc nas tak bradzo zeby porownywac smierc matki ...
Zgibelo wiele ludzi ale tamto zdarzenie pokazalo ze nie mozna lekcewazyc terrorystow

Dark Palady0 - 2006-09-10, 20:21

Zauważyliście? Przed zamachem na WTC to ani słowa nie mówiono o terrorystach, a jak doszło co do czego, to bach, jedziemy na wojne z terrorystami.
pawlos10 - 2006-09-10, 20:23

bo Ameryka?ce się wszędzie wpier***ą i pewnie coś za coś terroryści to zrobili tylko te sprawy nie ujrzały światła dziennego ... :P
Kuba510 - 2006-09-11, 06:23

a Bush? widzieliscie reakcje jak sie dowiedzial o atakach? siedzial dalej i czytal bajeczke... to dowodzi ze albo jest idiotą i nie wie jak sie zachowac, albo o tym wiedzial wczesniej :-?
Patok - 2006-09-11, 13:31

Cytat:
Patok Wydarzenie w 2001 nie dotyczyc nas tak bradzo zeby porownywac smierc matki ...
Zgibelo wiele ludzi ale tamto zdarzenie pokazalo ze nie mozna lekcewazyc terrorystow

wiesz mi chodzi o to że mam ( bądź miałem nie wiem czy jeszcze gra ) kolege któremu ojciec zginął w tym zamachu a jeśli ci chodzi o terrosrystów to wiesz oni wyznają że jak zgina w obronie nie wiem relogii podajze to pojdą odrazu do nieba ( marzenia każdy ma )

a terroryści nie tylko na WTC i Pentagon się rzucili co było w madycie albo w rosji badź w londynie tam też terroryści zaatakowali ale nie ameryka najważniejsza bo im ludzie zgineli i nas ciągna po iraku rozumiem jak mamy pomagac brytani ale nie usa jak by bin-laden na wideo obrażał busha to ten by na pustynie bombe wodorową wysłał czy jak??

Dark Palady0 - 2006-09-11, 13:49

Jeezuu....

Ty Patok weź pomyśl co piszesz. To nie TERRORY?CI myślą że jak zginą w obronie religii będą zbawieni, tylko to jest jakiś jeden z dwóch odłamów Islamu.

Hadżit się to jakoś nazywa czy jakoś tak.

(ten odłam)

Patok - 2006-09-11, 14:10

na prawde co ty nie powiesz a kto wysadza sie w powietrze to ci islamczycy ( wielu z nich to terroryści ) robią bin laden też z islamu (chyba :] )
Dark Palady0 - 2006-09-11, 14:44

Islamiści dzielą się na dwa odłamy. Jakby jeden spokojniejszy i drugi bardziej agresywny. Spokojny nie pamiętam jak się nazywa, a ten agresywny to Hadżit bodajże. Tam jest napisane w Koranie (taka Biblia Islamu), że ci, którzy zginą za religie, zostaną zbawieni.

Nie każdy wyznawca Hadżitu jest terrorystą. Tylko ci bardziej niedobry są.

Skicek - 2006-09-11, 15:46

omg a ja sie ciesze ze rozwalili im te wierze i zginelo tam kupe ludzi. co z tego ze prawie moja kuzynka tam zginela. Popieram tereorystow ktorzy chca zniszczyc ameryke!
Michalinho - 2006-09-11, 15:46

lolo skicek ^^

[*]

Patok - 2006-09-11, 15:48

skicek twoj patriotyzm wobec sojuszników polski jest niewiarygodny :P :P :P
Skicek - 2006-09-11, 15:53

lol ameryka sojusznik?? rotfl!! a wizy to co to jak by byli sojusznikiem to by odrazu to zniesli dla polakow! nie bede przeklinal bo bym taka wiache pusicil ze szok
Patok - 2006-09-11, 15:56

to konkretniej mówie o nato ... ja nie lubie ameryki ale ze wzgledu na naszych w chicago to nie życze takich rzeczy im