To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Gry - prywatne serwery

Kylos - 2006-12-27, 09:25

nom masz moparscape?? jak tak to otwierasz i w zakladce file biezesz new server zmienia ci sie biezesz start server i wchodzisz wpisujac blye co jaki chcesz nick i jakie chcesz haslo
Some Pl - 2006-12-27, 16:11

nie byle ai tylko taki musiz zapamietac ja bedziesz chcial si na to konto wbic pozniej =] a po 2 musisz tez port zminic
oched poland - 2006-12-27, 20:00

opiszcie to dokładnie co i jak po kolei
Kylos - 2006-12-27, 21:00

Some po 1 oddaj mi iron strzaly po 2 nie musisz portu zmieniac a teraz do Oched'a
Wchodzisz w moparscape biezesz HELP i SERVER STATUS jezeli chcesz jakies servery zobaczyc. Pozniej kopiujesz IP servera i biezesz chyba FILE i NEW SERVER <----OK
potem START SERVER I ENTER wpisujesz nick haslo byle jakie ale zapamietaj jakbys chcial jeszcze wbic na to konto tak jak Some powiedzial. Czasem ci moze nie wejsc zazwyczaj z rana. Ale okolo poludnia probujesz inne servy jesli nie wchodzi probujesz do skutku jak 1 wejdzie to reszta takze zacznie no to wszystko :) MILEJ GRY

oched poland - 2006-12-28, 10:12

wielkie dzięki
piecia93 - 2007-01-31, 21:11

z jakiej strony to pobraliscie ?? bo nie moge tego znalesc

[ Dodano: 2007-02-01, 22:27 ]
mozecie mi powiedziec z kad sciagneliscie MoparScape?

Krz Ys3 - 2007-02-18, 11:51

no wlasnie ja tez szukam i znalazlem taki cós :
Runescape Private Servers

For many years Runescape has been running the sole servers run and maintained by Jagex. However in recent times, much like in many other MMORPGs, Runescape private servers have begun to spring up and become relatively popular amongst many Runescape users, like moparscape servers. These Runescape private servers often come with a lot more flexibility in the game that allow the players to set their own levels and obtain items that are virtually impossible to obtain in the official Runescape servers. They also allow players to play as members without having to pay the monthly subscription required to play the full version.
Who Uses a Runescape Private Server like Moparscape?

Runescape private servers like moparscape are also a haven for all those players that for one reason or another are unable to access the official Runescape servers or have had their account or IP banned by Jagex. So these Runescape private servers do tend draw a specific sort of player, not to mention that the servers themselves are a illegal as they breach Runescape’s copyright of their intellectual property. Often many of these Runescape private servers are actually shut down by Jagex and their legal team, but that often doesn’t stop others from setting new ones up under different names and aliases.

To get more information about these Runescape private servers and where you can play or download them head to one of the assortment of Runescape cheats sites out there like sythe, fagex, or eliteneo to get more information, or just head to Google to search for where you can download moparscape.

Kuba510 - 2007-02-18, 16:29

www.moparscape.org to jest webclient, a download tutaj: www.moparscape.org/moparscape.html

luudzie Google nie boli...

Patok - 2007-02-18, 21:39

jak chcecie porządny serwer prywatny to firescape grałem i jest tam dużo pododawane więc nie ma na co narzekać
Kuba510 - 2007-02-18, 22:53

podaj ip i port
Patok - 2007-02-19, 17:02

www.firescape1.no-ip.info <<-- taki był port ale ja juz nie gram na tym serwie
Krz Ys3 - 2007-02-20, 17:29

nic nie rozumiem z tymi serwami....jak zrobic zeby byly potworki zebu w lombardzie byly wsystkie potrzebne rzeczy na wlda za 1 gp a zebyiron ore kosztowalo 1 m zeby mozna bylo to kupic? i najwznijesze jak zeobic zeby inni mogli tam grac??

super sa kody.. np
::item 1251

i tak sobie zrobilem full dragon ^^

Patok - 2007-02-20, 17:41

wiesz trzeba niezly rytual odwalic aby móc sie lognąć na to coś :P
Kuba510 - 2007-02-20, 19:21

e tam, żadna fylozofia
Krz Ys3 - 2007-02-20, 21:03

to może bys opowiedzial nam wszystko Kuba510? o i jescze jak zrobic zeby zeby wszedzie byl wild i zeby po kazdym wejsciunie racil itemow ipojawialsie w kopalni w varrock??