Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Pytania - Pyta? kilka na tematy te i tamte...
Nikobelic - 2008-08-04, 10:55 nawet jeśli jest to nic o nim nie wiem...
a co ci tak zależy na tej ciemności?Ashr Ishii - 2008-08-05, 16:38 Przydałaby mi się
[ Dodano: 2008-08-05, 22:05 ]
Nowe pytanie:
Jakie są wymagania żeby przejść całe SoS?Mycu - 2008-08-06, 08:48
Cytat:
Nowe pytanie:
Jakie są wymagania żeby przejść całe SoS?
możesz przejśc nawet na lvl3 tylko cały plecka jedzenia, i cały czas bieg.Ashr Ishii - 2008-08-06, 11:16 Chodzi mi raczej o wymagania ochrony konta. Bo słyszałem coś o Recovery Questions. Więc jak to jest?
No i mam "kilka" nowych pyta?:
1. W jakim queście można kupić statek?
2. Czy statek można kupić tylko w obrębie questu?
3. Czy po uko?czeniu questa statek nadal będzie mój i będę mógł z niego korzystać?
4. Ile ten statek kosztuje?
5. Czy można go nazwać?
6. Gdzie można nim płynąć?
7. Czy można brać nim ze sobą innych graczy?
8. Ile jest team capeów i w jakim przedziale liczbowym są?
9. Jak buduje się dom?
10. Czy na budowę domu są wymagania w skillach?
11. Co jest potrzebne do jego budowy?
12. Co można w nim robić?
13. Jak duzy może być?
14. Czy mona go rozbudowywać o nowe pomieszczenia?
15. Czy za moim pozwoleniem inni gracze mogą do niego wchodzić i z niego korzystać?
16. Czy można do niego ustawic klucz, żeby tylko ci, którzy ten klucz mają, mogli do niego wejść?
17. Czy może on mieć kilka pięter albo podziemia, piwnice?
18. Czy w świecie f2p też go widać i można z niego korzystać?
19. Czy jak stracę memba i odzyskam go np. po miechu, to nadal będę go miał i będę mógł z niego korzystać?
20. Czy w pojedynku przegranym w Al-Kharid traci się itemy?
21. Czy w runescape są miejsca, z których nie można się teleportować do Lumbridge za pomocą zaklęcia Lumbridge Home Teleport albo do innych miejsc za pomocą innych zaklęć teleportacyjnych, portali, bądź Explorer's Ringa?
22. Czy gdy jeden zioms walczy z drugim na Clan Wars, Bounty Hunter, pojedynku bądź w innych okolicznościach, to trzeci może z tym pierwszym trade'ować?
23. Czy w klanie rangi wyższe, nie będące przywódcą, mogą nadawać rangi niższer lub równe sobie innym graczom?
24. Czy w Clan Wars mogą walczyć kolesie np. 2 vs 1, 3 vs 1 itp?Nikobelic - 2008-08-06, 11:41 musisz mieć pin do banku i reconvery questions
1 Dragon Slayer
2 tak
3 nie bo podczas questu się rozbija
4 2k?
5 nie
6 na wyspe crandor, do smoka
7 nie
8 chyba od 1 do 50
9 p2p only
10 nie ale budowaniem skilluje sie construction
11 kasa, czas deski młotek gwoździe
12 zostawiać itemy zapraszać kolegów na herbatke skillować prayer na altarze
13 czyba do 30 iluś pomieszcze?
14 tak bo na początku masz tylko kilka
15 tak
16 chyba nie
17 co do podziemi tak ale co do pięter nie jestem pewien
18 nawet w świecie p2p go nie wiedać - musisz się do niego teleportować (taki portal jest np w rimmington)
19 nie wiem
20 to zależy czy ci chodzi o duel arene (nie) czy o normalną walke z NPC (tak)
21 lumb home teleport nie możesz używać od 20 poziomu wilda wzwyż i oprócz tego jak ci revenantek walnie tele blockiem
22 nie wiem nie próbowałem
23 rangi może nadawać tylko właściciel chatu
24 tak - to zależy ile osób wejdzie z twojego klanu i z klanu przeciwnikaAshr Ishii - 2008-08-06, 12:05 Thx xD Wszystkie pytania odpowiedziane.
[ Dodano: 2008-08-08, 14:12 ]
Czy ktoś może mi
Kod:
DOKŁADNIE
powiedzieć, na czym polegają Bounty Hunters i Clan Wars? Tak po kolei, pliiis Skicek - 2008-08-08, 13:34 nie mozna tradowac podczas walki... tzn nie wiem jak teraz ale kiedys okno trade sie pojawialo ale po tym jak przeciwnik cie udezyl czyli jakias 1s okno sie zamyka wiec nie da rady tradowac...
domu sie nie traci jak konczysz membera ale nie mozesz wejsc musisz zaplacic by wejsc
nie mozna ustawic klucza zadnego do domu. mozna tylko zablokowac by niky nie wszedl lub by mogly wejsc osoby tylko z twojej listy przyjaciolNikobelic - 2008-08-08, 14:15 a jak wrzuce do domku moje sety z eventów itp. to moge wyjąć na f2p?Ashr Ishii - 2008-08-08, 16:04
Fredzik(ja) napisał/a:
[ Dodano: 2008-08-08, 14:12 ]
Czy ktoś może mi Kod:
DOKŁADNIE
powiedzieć, na czym polegają Bounty Hunters i Castle Wars (pomyliłem sie, miało być Castle Wars a wpisałem Clan Wars, więc na poprzednim poście na to nie zwracajcie uwagi tylko tutaj)? Tak po kolei, pliiis
A co z tym pytaniem?Nikobelic - 2008-08-08, 17:04 castle wars to bitwa 2 grub: saradomina i zamoraka chodzi o to aby wykraść flagę z zamku przeciwnika, mozna przez podziemia (musisz zawalić pickaxem korytarze), podpalając zamek przeciwnika itp.
a BH to nic innego tylko kawałek dawnego wilda wchodzisz i jak kogoś dedniesz możesz sobie zabrać jego itemy, podczas walki możesz uciec, mozesz albo zabijać każdego kogo napotkasz, albo twój cel dostajesz - za to punktyAshr Ishii - 2008-08-08, 20:54 fajna rzecz xD Dzięki za odpowiedzi
A czy jak zaatakuję kogoś na wildzie nie będąc w żadnej grze typu Bounty Hunter czy Clan Mars, to on straci itemy jeśli zginie?Nikobelic - 2008-08-08, 20:59 nie możesz nikogo zaatakować na wildzie -.-'Ashr Ishii - 2008-08-09, 11:55 Jak to? Na tym forum czytałem wypowiedzi kolesi, którzy mówili, że "jak go spotkam na wildzie to od razu zabijam". Chociażby na czarnej liscie tak mmówiliMycu - 2008-08-09, 13:00 jak był stary wild to mogli sie gracze zabijać dowoli na wildzie ale od Grudnia 2007 jagex postanowił zwalczyć real world item trading i już na wildzie zabijać się mnie można Ashr Ishii - 2008-08-09, 15:31 A co ma jedno do drugiego?? O.o