To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pytania - Tutor Island

Ashr Ishii - 2008-08-20, 17:51

Nieprawda Skicek. Całość nie dzieje się na żadnej wyspie itp. tylko w piwnicy w domku w pobliżu zamku Lumbridge. Ma się do dyspozycji mały teren, bo ten skrawek Lumbridge w Tutorialu jest zagrodzony. Jak przejdziesz już tutorial, możesz wrócić do piwnicy, ale nie można powtórzyć tutoriala, tylko Sir Vant siedzi tam przy wiecznym ognisku i czeka na wsparcie z Falador.

ja napisał/a:
tylko Sir Vant siedzi tam przy wiecznym ognisku i czeka na wsparcie z Falador.

Właśnie, zastanawiałem się... czy ten Sir Vant doczeka się wsparcia z Faladoru? Bo tak se pomyślałem, że najpierw trzeba zrobić The Knights Sword, wtedy rycerze będą gotowi i Vantowi pomogą. Jak to w ko?cu jest?

Skicek - 2008-08-20, 19:08

tutorial sam poczatkowy jak tworzysz postac jest na wyspie i na nia nie da sie dostac spowrotem a o to pisala osoba na ktorej pytanie odpowiadalem
Norbeliks - 2008-08-21, 08:12

Ashr Ishii napisał/a:
Nieprawda Skicek. Całość nie dzieje się na żadnej wyspie itp. tylko w piwnicy w domku w pobliżu zamku Lumbridge. Ma się do dyspozycji mały teren, bo ten skrawek Lumbridge w Tutorialu jest zagrodzony. Jak przejdziesz już tutorial, możesz wrócić do piwnicy, ale nie można powtórzyć tutoriala, tylko Sir Vant siedzi tam przy wiecznym ognisku i czeka na wsparcie z Falador.

I to jest właśnie ten nowy tutorial. Stary dział się na wyspie.

Ashr Ishii - 2008-08-21, 11:23

aha... A jak to jest z tym wsparciem z Faladoru i questem The Knight's Sword?
Norbeliks - 2008-08-21, 15:58

Nie ma żadnego związku między nimi.
Nikobelic - 2008-08-21, 16:24

w ogóle nie ma żadnego wsparcia z Faladoru tak tylko pisze, żeby nie było, że on se tam na koniec świata czeka :mrgreen:
Ashr Ishii - 2008-08-21, 19:43

Uff... to dobrze. Bo gdyby po zrobieniu The Knight's Sword przychodziło do niego wsparcie, nigdy bym nie robił tego questa xD
Gerald - 2008-10-06, 16:07

Co robić w banku.Nie moge pszejść tutoriala :-(

[ Dodano: 2008-10-06, 17:08 ]
Błagam. Odpiszcie :-(

[ Dodano: 2008-10-06, 17:15 ]
Pomużcie mi :cry:

Michalinho - 2008-10-06, 16:29

Porozmawiaj z bankierem -.-
Gerald - 2008-10-11, 10:55

Ale wciskam ten kszyrzyk i nic się nie dzieje :cry: