To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Klany - Cóż

Pietja - 2009-01-21, 21:54

lucznik143, "za 50 lat wznowie klan bo teoretycznie wg historii spoleczenstwo do tego czasu powinno zmadrzec"

Te słowa, drogi Uczniku to czysta ironia z elementem humorystyki oraz podejście do sprawy na luzie xD

Ashr Ishii - 2009-01-22, 14:53

Ale klan ożywić trzeba. Nie warto zrezygnować z takiego fajnego klanu tylko dlatego, że jakiś H70 założył własny, bo ten mu nie pasił
Klucznik - 2009-01-22, 15:05

Pietja napisał/a:
Te słowa, drogi Uczniku to czysta ironia z elementem humorystyki oraz podejście do sprawy na luzie xD

Przecierz wiem :P wiadomo że za 50 lat już nikt z nas nie będzie grał w rune :D

Lord Hagen X - 2009-01-23, 10:41

Za 50 lat w Runescape będziesz miał miotacze plazmowe, Tzar bomby i wiele innych, bo Jagexowi sko?czą się pomysły na dodawanie nowych "dragonowych ajtemków"

A pozatym pochwalę się... to ja pisałem tekst na zako?czenie starego forum, Skicek się pod nim podpisał, ale to nie znaczy że się z nim zgadza. Tak czy inaczej, ja w przyszłym PC (za 50lat) już nie będę

Rewax123 - 2009-06-30, 22:22

no właśnie klan powinien zostać odbudowany.Co tam wygrywanie na warach, dla mnie liczy się zabawa
DawidMroku - 2009-06-30, 22:27

Rewax zanim napiszesz nowego psota spójrz na datę ostatniego............ Ostatni post był dobre 5 miesięcy temu........... :-?