Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Dyskusje o RuneScape - Schackowanie?
Dark Palady0 - 2010-01-05, 17:24 Programem do łamania haseł.Skicek - 2010-01-05, 17:46 15 min z takim haslem to niezla farme musisz miec bo jednym kompem w 15 minut nie dasz rady zlamac. No chyba ze masz najnowszy sprzet ktory posiada tylko amerykanskie wojsko
ja kiedys probowalem zlamac swoje haslo do pewnego pliku okolo 7 znakow bylo jak uruchomilem program do lamania hasla to napisalo mi ze rok mam poczekac az rozszyfruje ale to stary komp 5 latek wiec wiecie ;p na nowszym dalo by z miesiac.Jaguarx18 - 2010-01-05, 18:08 no własnie to wszystko zalezy od spretu programu łamiacego i hasła... kiedys czytalem wlasnei o tym.. dobrze jest znaki specjalne robic w hasle... podobno niektore porgramy nie pokaza tego znaku a ktos kto bedzie chcial sie dostac to tez bedzie miec problemy... ale niewiem jak jest z tym dokladnie...Nikobelic - 2010-01-05, 18:12 wszystko fajnie tylko że w rs po kilku nieudanych próbach logowania trzeba poczekać bodajże 5min żeby móc znowu sprobowaćPolacy4 - 2010-01-05, 18:14
Cytat:
Programem do łamania haseł.
Skicek napisał/a:
15 min z takim haslem to niezla farme musisz miec bo jednym kompem w 15 minut nie dasz rady zlamac. No chyba ze masz najnowszy sprzet ktory posiada tylko amerykanskie wojsko
ja kiedys probowalem zlamac swoje haslo do pewnego pliku okolo 7 znakow bylo jak uruchomilem program do lamania hasla to napisalo mi ze rok mam poczekac az rozszyfruje ale to stary komp 5 latek wiec wiecie ;p na nowszym dalo by z miesiac.
ja tam mam pomieszanie liter i cyfr i jeszcze dużo tego jest, więc wątpie, żęby szybko dałoby się coś takiego złamać...Jaguarx18 - 2010-01-05, 18:23 no dobra Polacy ale jakie masz duzo nam to nie mowi? Barti108 - 2010-01-05, 21:30
Dark Palady0 napisał/a:
Szczerze? 15 minut i już masz po takim haśle.
Oj, nie udawaj chakera Dark. Dark Palady0 - 2010-01-08, 21:53 Tak jakby, włamałem się na własny komputer xP programem bo programem, ale się liczy xPmanulx - 2010-02-15, 20:25 A ja mam pytanie co robić jak ktoś mi zhakuje konto i zna moje recorvery?
Proszę o pomoc! To jest pilne...Skicek - 2010-02-15, 21:38 zmienic recovery tzn odzyskac pierw konto zmienic recovery zmienic haslo do konta
a jesli znowu sie wlamie to przeskanowac caly komputer w poszukiwaniu goznego oprogramowania i powtorzyc to co na gorze