Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Dyskusje o RuneScape - Instant demo
Skicek - 2010-05-20, 10:25 nie sadze by to mialo duzy wplyw na sciaganie nowych graczy, predzej im to ma pomoc poniewaz ludzie nie beda tworzyli kont ktore za dzien czy nawet za pare minut (jak gra sie nie spodoba) nie beda zasmiecaly im serverow i obciazaly... pozatym zawsze to kwestia nicka nie zajmuja ich.Coriniz - 2010-05-20, 10:58 Nie rozumiem waszego rozgoryczenia dodaniem Instant Demo, porostu taka wersja gry, nie wymagająca rejestrowania daje możliwość poznania gry, a dopiero potem rejestrowanie się, gdy ona się komuś spodoba.
Jeśli chodzi o dubbing RS'a z tego co wiem, nie będzie go w innych miejscach niż Instant Demo i bodajże tutorialu.
~ pozdrawiam CorinizSkicek - 2010-05-20, 11:10 jak na razie nie bedzie bo mysla co z tym zrobic... bo zaplacenie tylu aktora by ich sporo kosztowalo, dlatego proboja wymyslec rodzaj sytezatora mowy do npckow... No i bylby problem jaki glos ma miec nasza postac. Oraz jak npc maja wymawiac nicki ryw1n - 2010-05-20, 14:12 W zasadzie to mnie zaskoczyli z tym dubbingiem. Myślę że ten "tryb" jest dobry dla osób które nie wiedzą co to za gra.Polacy4 - 2010-05-20, 18:09 Mogą mnie wynająć, bo nie mam teraz kasy.