Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Pytania - Klan Armia Polska
Kuba510 - 2006-04-13, 09:19 Mi pasuje ale radzil bym poczekać czy pojdom na to zbo i inne klanynortuser - 2006-04-13, 09:33 ja nie chce tracic czlonkowstwa w pc.Mysle ze co silniejsi i rozsądniejsi na to niepójdą zresztą ja nie mógłbym należec do ap bo mam na ich forum trzy ostrzezenia czyli zakaz pisania postów i wolałbym żeby dochodziły do ap tylko silniejsze klany typu DH,LC,PC,ZBO anie jakies tam szajsy zpod mostu typu barbarzyncy albo Wilki ale wsumie ejstem za chodz moglibyscie prog cmb obnizyc do 80 tak samo magic a range 75 ok?no to spoko Polska Forever i popieram w 100% pomysł Watachy. ale ze mnie zj*b co?wpierw ostro krytykuje a potem propaganduje...jak to bylo?''Bo ze mnie jest pokrętny gośc!'' !!!!!!!!!!!hehehehelmao lol buchahchahaca brechtbrecht muuuuuumuuuuuuuuKuba510 - 2006-04-13, 09:49 lol nort.. n/c...
a co do tego combatu to mozna by jakis oddział z 80 cmbatow zrobic bo jakos mi sie to niewidzi zebym do akademii szedł...Jaguarx18 - 2006-04-13, 11:54 a skicek co nato??????? bo niewidze jego wypowiedzi.....piecia93 - 2006-04-13, 12:28 tak wogóle to skicek juz chyba 2 tyg nie wchodzil na forum ... nortuser - 2006-04-13, 12:41 lol a mi sie niewidzi tego...przymiot albo uf0l w klanie ze mna?chyb zarty...ale zdrugiej strony watacha,muoda,izygor...a nie tylko nie mochael0!Michalinho - 2006-04-13, 17:00 Właśnie po to powstanie AP aby pogodzić wszystkich.Skicek - 2006-04-13, 17:51 ja jestem na NIE poniewaz nie mam zamiaru byc z paroma osobami w jednej grupie. po 2 to nie moze sie udac (przeciez to polska).
po 3 nie mam zamiaru stracic tego co przez tak dlugi okres budowalem.Kuba510 - 2006-04-13, 18:17 skicku nie przekreslaj tego tak odrazu... poczekaj zeby zobaczyc co postanowią inne wiodące polskie klany..
michalinho nigdy wszystkich nie pogodzisz zawsze sie znajdom cfaniaki i ci co cfaniakow nie lubią, spammerzy i ci co za nami nie przepadająSkicek - 2006-04-13, 18:20 podobnie uwazajawatacha - 2006-04-13, 19:23 Witam
Przpominam, że MMK ma długą historię jednak nie można cały czas żyć historią gdy wszystko jest przeciwko nam jeśli chcecie trwajcie nadal w swoim zaścianku.... Jeśli nam się nie uda powiemy próbowaliśmy coś zrobić, próbowaliśmy coś zrobić żeby nie być cały czas pośmiewiskiem choćby dla Litwinów, którzy jak często rozbijają nas w pył w ciągu 10 pierwszych sekund walki.. będziemy próbowali zatrzymać co silniejszych Polaków, którzy sukcesywnie odchodzą do zagranicznych klanów, bo u nas nie mogą się właściwie rozwinąć. ?yczę powodzenia i zapraszam wkrótce na stronę www.armia.webd.pl tam bedziemy teraz albo nigdy...........
Pozdrawiam WatachaDark Palady0 - 2006-04-13, 19:41 Cóż...Masz racje, ale mam zastrzeżenia. Po pierwsze, jak myślisz czemu nas rozbijają w pył Litwini? Bo mamy za słabych graczy? Nie. Nie sądze. Myśle że to kwestia przygotowania. Zamiast się przygotować i mieć w zanadrzu jakiś full rune żeby mieć w czym walczyć na wildach my wybieramy oszczedność, co często się ko?czy śmiercią na wildzie.
Czemu polacy odchodzą? Ci bardziej doświadczeni, z wyższym poziomem combata? Bo jak widzą że z dwudziestoosobowego klanu osiemnaście osób którzy są wojownikami ma green dhide to im się odechciewa być w takim klanie, bo wiedzą że nic z tego. ?e nie wyjdzie ten wild. ?e sie nie uda.
Jesteśmy nastawieni na oszczędność. Jak najmniej stracić. Najlepiej to wogóle nic nie tracić. To jest właśnie kłopot. Nie to że istnieje kilka polskich klanów i że czasami ze sobą walczą. Tylko to, że większość polskich graczy jest nastawionych tak, żeby nie tracić dóbr materialnych. A co z tym idzie, nie będą ryzykować utraty full rune na wildzie. ?eby cos zadziałało, i żebyśmy zaistnieli na scenie międzynarodowej, to według mnie klany powinny zmienić regulamin dotyczący zbroi na wilda.Skicek - 2006-04-13, 19:59 to ze malo kto przychodzi w full rune to nic malo kto slucha sie rozkazow i to jest problem.Dark Palady0 - 2006-04-13, 20:08 według rsdemona zestaw rune kite, legs, plate i full helm posiada:
Defence: Stab +207, Slash +209, Crush +192, Magic -36, Ranged +205
natomiast zestaw że zamiast plate jest green dhide ma:
Defence: Stab +165, Slash +161, Crush +165, Magic +14,Ranged +165
Różnica jakaś jest, i to niemałaAmok - 2006-04-13, 20:15 a moim zdaniem chodzenie w full rune jest bez sensu jeszcze nigdy niebylem w full rune a ostatnio zdobywam bardzo dobr5e rzeczy na wildzie to kwestia combatu a nie uzbrojenia i oczywiscie liczebnosci np zaluzmy ze idziemy w 50 osob to na free niewidzialem nigdy takiej ilosci osob wiec i tak wszyscy bedo uciekac to poco w takim razie zbroja??