Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Imprezy, Eventy, PvP - King Black Dragon
Mycu - 2011-01-28, 21:14 moja cook cape!!! hartuu - 2011-01-28, 21:17 W końcu visage i jakiś zarobek
Event udany pawlos10 - 2011-01-28, 21:18 no to że tak się zapytam Kiedy następny jakiś event? :D
No i zapomniałem dodać w moim komentarzu co do wypadu, że nie zdobyłem sobie małżonki chociaż była jedna sexy laska w verac skircieVaradero - 2011-01-28, 21:18 Gratulacje, szkoda, że nie poszedłem Barti108 - 2011-01-28, 22:12
pawlos10 napisał/a:
Dzień dobry! Chciałem napisać recenzje wypadu jako iż byłem jego uczestnikiem. Na wstępie chciałbym pochwalić gracza nickiem Mycu8, heroicznie odpierał ataki straszliwego króla smoków, a także wsparł mnie eliksirami anty ogniowymi (co ma niebagatelny wpływa na moją ocenę). Jeżeli chodzi o zdobycze ze skarbca tego ohydnego potwora to znaleźliśmy pare długich mieczy runicznych, kilka siekier adamantowych, wizerunek smoka (swoją drogą obrzydliwie wygląda), troche magicznych run, kości i skóry z czarnego smoczego cielska (trzeba było mu rozpruć brzuch aby pozyskać te drogocenne przedmioty) no i najważniejsze dużo polan z cisu które są nie zastąpione w snycerstwie. A na początku myśleliśmy że ekspedycja do skarbca króla smoków nie przyniesie nic ciekawego. Jeden z nas poległ jednak Mycu8 bacznie stał na posterunku i pobłogosławił jego nagrobek! Panie świeć nad kolejnymi wyprawami przeciwko potworom dla lepszego porządku świata RuneScape!
Aha.
A screeny jakoweś posiadacie?Klucznik - 2011-01-28, 22:46
Barti108 napisał/a:
A screeny jakoweś posiadacie?
A nie widać w moim poście wyżej?Skicek - 2011-01-28, 23:06 bardzo ladnie, podoba mi sie wypowiedz pawlosa i myca ogolnie mozna je polaczyc i dac je na portal jako opis eventu i dac screeny tam