To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Imprezy, Eventy, PvP - King Black Dragon

Mycu - 2011-01-28, 21:14

moja cook cape!!! ;D
hartuu - 2011-01-28, 21:17

W końcu visage i jakiś zarobek :)
Event udany :!:

pawlos10 - 2011-01-28, 21:18

no to że tak się zapytam :) Kiedy następny jakiś event? :D

No i zapomniałem dodać w moim komentarzu co do wypadu, że nie zdobyłem sobie małżonki ;( chociaż była jedna sexy laska w verac skircie

Varadero - 2011-01-28, 21:18

Gratulacje, szkoda, że nie poszedłem :-/
Barti108 - 2011-01-28, 22:12

pawlos10 napisał/a:
Dzień dobry! Chciałem napisać recenzje wypadu jako iż byłem jego uczestnikiem. Na wstępie chciałbym pochwalić gracza nickiem Mycu8, heroicznie odpierał ataki straszliwego króla smoków, a także wsparł mnie eliksirami anty ogniowymi (co ma niebagatelny wpływa na moją ocenę). Jeżeli chodzi o zdobycze ze skarbca tego ohydnego potwora to znaleźliśmy pare długich mieczy runicznych, kilka siekier adamantowych, wizerunek smoka (swoją drogą obrzydliwie wygląda), troche magicznych run, kości i skóry z czarnego smoczego cielska (trzeba było mu rozpruć brzuch aby pozyskać te drogocenne przedmioty) no i najważniejsze dużo polan z cisu które są nie zastąpione w snycerstwie. A na początku myśleliśmy że ekspedycja do skarbca króla smoków nie przyniesie nic ciekawego. Jeden z nas poległ jednak Mycu8 bacznie stał na posterunku i pobłogosławił jego nagrobek! Panie świeć nad kolejnymi wyprawami przeciwko potworom dla lepszego porządku świata RuneScape!

Aha.

A screeny jakoweś posiadacie?

Klucznik - 2011-01-28, 22:46

Barti108 napisał/a:
A screeny jakoweś posiadacie?

A nie widać w moim poście wyżej?

Skicek - 2011-01-28, 23:06

bardzo ladnie, podoba mi sie wypowiedz pawlosa i myca ogolnie mozna je polaczyc i dac je na portal jako opis eventu i dac screeny tam

gratuluje pierwszego udanego eventu