Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Imprezy, Eventy, PvP - Gala Boxu W RuneScape.
Zjawa7771 - 2011-04-28, 07:30 no racja ale mogli b y chociaż zorganizować więcej eventów a bonus exp weekend pomaga graczom zdobuć wiekszy poziom ale jak wypisałęs to w tym te trochę racji jest że to psuje grę ale tez pomaga np najcięzszym do trenowania skillem jest player (według mnie)to się przyda bonus exp weekend żeby troche łatwiej graczom było nabijac poziomy tych skilli ja bym chętnie chodził na eventy chociarz nagrody tez by były milie widziane a jakby nagród nie było i tak bym poszedł bo przynajmniej cos ciekawego zacznie sie dziać w rs oprócz mozolnego wbijania 99 poziomu skilliVego - 2011-04-28, 08:20 Zjawa7771, grupa PC Team Event obecnie organizuje eventy p2p i f2p na zmianę. Oznacza to że po Gali Boxu zostanie zorganizowany event dostępny dla graczy f2p (po nim oczywiście znowu zrobimy dla p2p i tak ciągle). Mam nadzieje że się na nim pojawisz Zjawa7771 - 2011-04-28, 13:40 oki i chętnie się pojawię Paniszer - 2011-04-29, 03:26 A ja chętnie zasponsoruje nagrodę Dukantinio - 2011-04-29, 20:15 Event wypadł świetnie. Co prawda było tylko 5 osób, ale to była super zabawa. Królem ringu został POGROM PL, który wygrał wszystkie walki. Oczywiście były rozdane nagrody.