Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Dyskusje o RuneScape - Pytanko
ranqer - 2011-07-27, 11:16 Na tej postaci jak pamiętam to nie mam domu. Przymierzałem się aby sobie zbudować, ale szybko się rozmyśliłem. Ale miałem na innej postaci jakiś tam domek, ale w tym temacie Ci zbytnio nie pomogę, bo nie lubię tego skilla (construction).Krzysieck7 - 2011-07-27, 11:19 aha. a nie wiesz czasem jak sie zwie ta piła do drewna żeby coś zrobić z tych deseczek np krzesło i czy wiesz gdzie są jabłka oprócz gildi kucharzy obok GE??Skicek - 2011-07-27, 12:56 wersja Polska RS'a nie wyjdzie przez co najmniej kolejne kilka lat. Chyba ze nagle powstanie w polsce bum i zacznie grac co najmniej 50k Polakow to wtedy jest szansa ze powstanie Polska wersja jezykowaiOskar - 2011-07-27, 14:05
Krzysieck7 napisał/a:
aha. a nie wiesz czasem jak sie zwie ta piła do drewna żeby coś zrobić z tych deseczek np krzesło i czy wiesz gdzie są jabłka oprócz gildi kucharzy obok GE??
Kup sobie młotek (hammer) i piłę (saw). Są to podstawowe narzędzie Musisz mieć również nails czyli gwoździe obojętnie jakie Po dalsze informacje skorzystaj z artykułu który ci przesłałem. Jest w nim wszystko włącznie z kupnem służących zmianą stylu ścian jak i zmianą położenia domu Krzysieck7 - 2011-07-27, 21:12 dzięki wielkiered angel - 2011-07-31, 19:19
Oskarboss96 napisał/a:
nails czyli gwoździe obojętnie
im lepszy materiał z jakiego są wykonane, tym większa ich wytrzymałość ;]
Na początku (jeśli nie chcesz za wiele wydać) nie buduj wielu pomieszczeń. Gdy podniesiesz swój Construction, zapewne będziesz miał więcej pomysłów na to, jak ma wyglądać twój dom.