To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Rozmowa o wszystkim - Life is life

mistycznymag - 2007-09-05, 17:46

Skicek napisał/a:
napewno nie HH szczegolnie polskie bo zagraniczne to jeszcze tak

Lol... Wolę słuchać "Kaliber 44" niż jakiejś np. Metalici weź przesta?... tam nie ma śpiewu tylko

AAARRRGGHHHTTTEERRR WWWAGHRGGRRRRRHHHGGG i tak przez jakieś 5 min :roll: lol

red angel - 2007-09-05, 17:47

sorry sa gusta i gusciki...

nie zmuszam cie do sluchania mojej ulubionej kapeli wiec nie jecz ;p

a hh mozesz sobie sluchac do woli i to jakiego chcesz...

Skicek - 2007-09-05, 17:48

l4st, rotfl smieszny jestes wogole wiesz co to spiew wogole sluchales metallicy kiedy kolwiek?! widac ze nie bo pelciesz totalna bzdure!! w hh jest jakies bezsesnu rymowanie ktore nawet komupter potrafi wygenrowac ci caly tekst ! super popsrotu tak kretynskiego typu muzyki nigdy nie bylo!! a w metalu jest piekny spiew szczegolnie w metalu gotyckim tam slychac ze ludzie umieja spiewac!!

a widze ty nie znasz sie na muzyce bo anwet nie wiesz jak gdzie kto spiewa wiec nie powinnienes wdawac sie w rozmow ejak nie wiesz co gadasz!!

pozatym o gustach sie nie rozmawia bo prowadza zawsze do klutni

Pietja - 2007-09-05, 17:51

Skicek napisał/a:
szczegolnie w metalu gotyckim tam slychac ze ludzie umieja spiewac!!

No do tego mnie przekonałeś lol :P ... ale ja też nie lubię jak piosenka się zaczyna od "RRRRAAAAARRRRGGGGGHHHHHHH" a ko?czy na "WWWOOOOOOOAAAAAHHHHHHHH" :P

Skicek - 2007-09-05, 17:52

ile razy mam tlumaczyc ze to to jest black metal lub death metal ale nie METAL lub METAL GOTYCKI!
Pietja - 2007-09-05, 17:54

Skicek napisał/a:
ile razy mam tlumaczyc ze to to jest black metal lub death metal ale nie METAL lub METAL GOTYCKI!

yyyyyy, no ja to zrozumiałem lol ... w mojej wypowiedzi można odczytać jeden prosty podtekst - Ja lubię metal gotycki ale nie lubię Death metalu :D ... proste :P

Kuba510 - 2007-09-05, 17:54

l4st napisał/a:
Skicek napisał/a:
napewno nie HH szczegolnie polskie bo zagraniczne to jeszcze tak

Lol... Wolę słuchać "Kaliber 44" niż jakiejś np. Metalici weź przesta?... tam nie ma śpiewu tylko

AAARRRGGHHHTTTEERRR WWWAGHRGGRRRRRHHHGGG i tak przez jakieś 5 min :roll: lol
lolo, jeśli by porównać śpiew obu grup to k44 tylko mówi xD od paplania mamy polityków, :D a co do tego roaargghh, to nie wiem w jakim ty świecie żyjesz :D moja muzyka posiada tekst, a że sie nasłuchałeś po jaskiniach wrzasków i postukiwania kijami o kamienie to nie moja wina xD
Michalinho - 2007-09-05, 17:55

Skicek napisał/a:
pozatym o gustach sie nie rozmawia bo prowadza zawsze do klutni

zawsze xD :mrgreen:

ja ogólnie słucham to co popadnie xDD od disco do rocka :p

Pietja - 2007-09-05, 17:55

Kuba510 napisał/a:
a że sie nasłuchałeś po jaskiniach wrzasków i postukiwania kijami o kamienie to nie moja wina xD

Lol, dobre :P

Kuba510 - 2007-09-05, 17:58

w ogole to nie gadajmy o tym :D obie strony maja sie nawzajem w pupie i wiedza o sobie tylko to co wiedzieć by chcieli, czyli niewiele :P a do powiedzenia jest hoho xD
mistycznymag - 2007-09-05, 17:59

Kuba510 napisał/a:
a że sie nasłuchałeś po jaskiniach wrzasków i postukiwania kijami o kamienie to nie moja wina xD
shut up...!

wiem co to metalica skicek a słuchałeś kiedyś K44? :roll: :?:

Skicek - 2007-09-05, 18:01

jak bym nie sluchal to bym sie nie wypowiadal to chyba logiczne jak bys zauwazyl to nie wypowiadam sie w tematach gdzie sie nie znam bo to jest BEZ SENSU

jak wiesz co to metallica to juz mow

Kuba510 - 2007-09-05, 18:01

l4st napisał/a:
Kuba510 napisał/a:

wiem co to metalica
aha? 5 minut roarghowania? lol...
ja słuchałem k44 ^^

mistycznymag - 2007-09-05, 18:02

metalica jest to zespół xD
Pietja - 2007-09-05, 18:03

Z metallici to mi się podoba "Nothing else matters" emmm.. czy jakoś tam