Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Rozmowa o wszystkim - Life is life
mistycznymag - 2007-09-05, 17:46
Skicek napisał/a:
napewno nie HH szczegolnie polskie bo zagraniczne to jeszcze tak
Lol... Wolę słuchać "Kaliber 44" niż jakiejś np. Metalici weź przesta?... tam nie ma śpiewu tylko
AAARRRGGHHHTTTEERRR WWWAGHRGGRRRRRHHHGGG i tak przez jakieś 5 min lolred angel - 2007-09-05, 17:47 sorry sa gusta i gusciki...
nie zmuszam cie do sluchania mojej ulubionej kapeli wiec nie jecz ;p
a hh mozesz sobie sluchac do woli i to jakiego chcesz...Skicek - 2007-09-05, 17:48 l4st, rotfl smieszny jestes wogole wiesz co to spiew wogole sluchales metallicy kiedy kolwiek?! widac ze nie bo pelciesz totalna bzdure!! w hh jest jakies bezsesnu rymowanie ktore nawet komupter potrafi wygenrowac ci caly tekst ! super popsrotu tak kretynskiego typu muzyki nigdy nie bylo!! a w metalu jest piekny spiew szczegolnie w metalu gotyckim tam slychac ze ludzie umieja spiewac!!
a widze ty nie znasz sie na muzyce bo anwet nie wiesz jak gdzie kto spiewa wiec nie powinnienes wdawac sie w rozmow ejak nie wiesz co gadasz!!
pozatym o gustach sie nie rozmawia bo prowadza zawsze do klutniPietja - 2007-09-05, 17:51
Skicek napisał/a:
szczegolnie w metalu gotyckim tam slychac ze ludzie umieja spiewac!!
No do tego mnie przekonałeś lol ... ale ja też nie lubię jak piosenka się zaczyna od "RRRRAAAAARRRRGGGGGHHHHHHH" a ko?czy na "WWWOOOOOOOAAAAAHHHHHHHH" Skicek - 2007-09-05, 17:52 ile razy mam tlumaczyc ze to to jest black metal lub death metal ale nie METAL lub METAL GOTYCKI!Pietja - 2007-09-05, 17:54
Skicek napisał/a:
ile razy mam tlumaczyc ze to to jest black metal lub death metal ale nie METAL lub METAL GOTYCKI!
yyyyyy, no ja to zrozumiałem lol ... w mojej wypowiedzi można odczytać jeden prosty podtekst - Ja lubię metal gotycki ale nie lubię Death metalu :D ... proste Kuba510 - 2007-09-05, 17:54
l4st napisał/a:
Skicek napisał/a:
napewno nie HH szczegolnie polskie bo zagraniczne to jeszcze tak
Lol... Wolę słuchać "Kaliber 44" niż jakiejś np. Metalici weź przesta?... tam nie ma śpiewu tylko
AAARRRGGHHHTTTEERRR WWWAGHRGGRRRRRHHHGGG i tak przez jakieś 5 min lol
lolo, jeśli by porównać śpiew obu grup to k44 tylko mówi xD od paplania mamy polityków, :D a co do tego roaargghh, to nie wiem w jakim ty świecie żyjesz :D moja muzyka posiada tekst, a że sie nasłuchałeś po jaskiniach wrzasków i postukiwania kijami o kamienie to nie moja wina xDMichalinho - 2007-09-05, 17:55
Skicek napisał/a:
pozatym o gustach sie nie rozmawia bo prowadza zawsze do klutni
zawsze xD
ja ogólnie słucham to co popadnie xDD od disco do rocka :pPietja - 2007-09-05, 17:55
Kuba510 napisał/a:
a że sie nasłuchałeś po jaskiniach wrzasków i postukiwania kijami o kamienie to nie moja wina xD
Lol, dobre Kuba510 - 2007-09-05, 17:58 w ogole to nie gadajmy o tym :D obie strony maja sie nawzajem w pupie i wiedza o sobie tylko to co wiedzieć by chcieli, czyli niewiele a do powiedzenia jest hoho xDmistycznymag - 2007-09-05, 17:59
Kuba510 napisał/a:
a że sie nasłuchałeś po jaskiniach wrzasków i postukiwania kijami o kamienie to nie moja wina xD
shut up...!
wiem co to metalica skicek a słuchałeś kiedyś K44? Skicek - 2007-09-05, 18:01 jak bym nie sluchal to bym sie nie wypowiadal to chyba logiczne jak bys zauwazyl to nie wypowiadam sie w tematach gdzie sie nie znam bo to jest BEZ SENSU
jak wiesz co to metallica to juz mowKuba510 - 2007-09-05, 18:01
l4st napisał/a:
Kuba510 napisał/a:
wiem co to metalica
aha? 5 minut roarghowania? lol...
ja słuchałem k44 ^^mistycznymag - 2007-09-05, 18:02 metalica jest to zespół xDPietja - 2007-09-05, 18:03 Z metallici to mi się podoba "Nothing else matters" emmm.. czy jakoś tam