To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Rozmowa o wszystkim - Gildscape

Kostek - 2008-05-21, 18:39

LucekPL napisał/a:
ZDAŁEM !!! ;p;p server już on i prosił bym moderatora o usunięcie postów związanych z rozmową moją i @Frodo@

Czyżby prawda kłuje w oczy, od kiedy wolnosć słowa jest zakazana :roll:
Prawdopodobnie 90% użytkowników skrytykuje Froda i jego opinie, coż się dziwić osoby o średnim wieku 14 lat nie grzeszą inteligencją.
Ewidętnie koleś skopiował czyjąs twierdząc jaki on to zdolny nie jest. Owszem może zajeło mu to dużo czasu co nie zmienia faktu, że jest to beznadziejna podróba, gdzie w przęciągu tygodnia czasu można miec wszystkie skille na max.
Skoro tak "genialne" podróby są takie wspaniałe to czemu nie chodzicie w bluzach "rebax", "nice" czy w "pumma".

Żałosni są złodzieje, bo nie potrafią sami na coś zapracować, ale bardzięj żałośni są Ci co ich podziwiają.

Wielkie forum pc wykazaliście się naprawde klasą ;D ;D ;D w innych poważniejszych forach takie tematy wylądowały by w koszu.

LucekPL - 2008-05-21, 20:51

dlaczego nazywasz nas złodziejem ?? nie ukradliśmy tych plików nie pobieramy za to opłat więc nie rozumiem twojej wypowiedzi ;/ znalazł się 2 @Frodo@ ;/
Klucznik - 2008-05-21, 21:32

a z jakiej strony to pobrać?? ;D i jak uruchomić opisz dokładnie :-P
Norbeliks - 2008-05-21, 21:48

Ko?cząc temat wg. was kłótni :) , wg. mnie zwykłej konwersacji: napisałem do Froda PW, lecz chyba mu zabrakło argumentów. Gra nie jest ukradziona według mnie, jeżeli znasz inną grę typu RuneScape po polsku daj mi proszę linka. To wszystko co miałem do powiedzenia, więcej w tym temacie dyskutować nie będę.

P.S. Oligofrenia - słowo znalazło się w moim umyśle dzięki książkom. Być może Frodo jest ograniczony i jego pasją jest jedynie RuneScape i komputer, ale dla mnie istnieje świat rzeczywisty i książki, które wzbogacają słownictwo. Nawet gdyby wyraz ten pochodził wyłącznie z Wikipedii, świadczy to tylko o stronach, które zwyczajowo przeglądam. Kostek - polonistą nie jestem, lecz ewidentnie, na pewno pisze się przez en.

ying713 - 2008-05-22, 07:58

Mam problem jak włanczam klienta to wpisuje login i niemoge przełączyć żeby wpisać hasło to jak to zrobić?
LucekPL - 2008-05-22, 08:06

przełączajcie tym enterem z numerycznej klawiatury i stare ip zmażcie i wpisujcie nowe świat 2 częściej jest Online (ja jestem adminem świata 2) więc zapraszam

Server: ON

Do lucznik143: wszystko masz w pierwszym poście.

Klucznik - 2008-05-22, 10:31

ok wiem ale jak mam tego rar to jak to tam wlaczyc przez co?? w 1 poscie tego nie maa :evil:
LucekPL - 2008-05-22, 10:52

wypakuj to i włącz plik "run" reszta jest w poscie
AndreeW - 2008-05-22, 11:54

Dobra. Zaraz będą tu pytania jak się logować i każdy będzie pisać o czymś innym. Napisz krok po kroku:
1. Download
2. Otwieramy plik rar i wypakowujemy go ( najlepiej na pulpit)
3. Otwieramy rozpakowany plik ( teraz już folder) i na dole znajduje się plik run - klikamy na niego
4. Wpisujemy Nick
5. Klikamy enter i piszemy passa
6. Klikamy enter usuwamy to co tam pisze i wpisujemy
Kod:
gildscape.no-ip.org

7. Naciskamy login
8. piszemy Siemka wszystkim
9. Robimy lvl's
10. Piszemy dowidzenia

Podoba się :D??

LucekPL - 2008-05-23, 11:27

Chcialbym wszystkich powiadomić, że Gildscape jest autorstwa zrzeszenia polskich programistów skryptu Java. Niestety nie udało nam się opracować silnika graficznego, więc go wzieliśmy z jakiegoś żmudnego prywatnego servera. Owy silnik sprawia nielegalnej kopii RuneScape, lecz server jest naszego autorstwa.
Pytania kierować na gildscape@interia.eu

Dziś 24.05.08 Świat 2 OFF cały dzie? wbijać na Świat 1 są takie same acc bo przeżuciliśmy

ying713 - 2008-05-24, 12:50

Prówałem przełonczyć enterem z numerycznej klawiatura i tez sie nie da
AndreeW - 2008-05-24, 17:26

Po wpisaniu loginu wciskasz enter i piszesz pass ( po wciśnięciu enter nie widać kursora ;p)
Klucznik - 2008-05-25, 16:25

co to znaczy "jak sie sie swieci na hamachi??"
LucekPL - 2008-05-25, 18:18

wiesz sory ale ten serwer jest nie dla Ciebie WYRAŹNIE W 1 Poscie PISZE że na GG jest status servera ON/OFF swiata 2 WYSTARCZY SPRAWDZIC !
streetballa - 2008-07-19, 22:09

jest to jakis virus?