Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Dyskusje o RuneScape - Odzyskajmy stary Wild i system Trade !!
iOskar - 2011-01-20, 21:04 Moim zdaniem fajny jest RS w którym co chwila są nowe updaty. Przynajmniej się nie nudzę Może ty lubisz grać ciągle w to samo [chodzi o to że kompletnie nic się nie zmienia] ale ja wolę kiedy w RS są jakieś nowości. Widać że Jagex pracuje, widać że mu zależy, widać że gra się rozwija Mi by to nie przeszkodziło gdyby jagex za rok zlikwidował Wilda Byłby to niezły policzek dla wielu, ale dla mnie nie, ponieważ nigdy tak naprawdę nie "poznałem" tego wilda Mycu - 2011-01-20, 23:48
Pan Lukas napisał/a:
Hmm
A w 2012 znowu usuną wilda lub cos bo się cos stanie... No niby wild fajny...
w 2012 koniec świata.. ale po co mieli by usuwać coś co przywrócili, dla dużej większoći graczy. Będą poprsotu udoskanalać wszystko tak żeby bylo jak najlepiej
Oskarboss96 napisał/a:
Mi by to nie przeszkodziło gdyby jagex za rok zlikwidował Wilda Byłby to niezły policzek dla wielu, ale dla mnie nie, ponieważ nigdy tak naprawdę nie "poznałem" tego wilda
najlepsze.. wspomnienia ( jeśli w ogóle można to tak nazwać) to sa właśnie z wildem i wypadami klanowymi i wiem że jak wróci wild taki jaki pamiętam, to to jest kwiestia czasu żeby się zapisac do jakiegoś klanu, ot tak żeby sobie chodizć tylko na wypady Skicek - 2011-01-21, 11:18 Mycu, popieram najlepsze wspomienia sa ze starego wilda... ale niestety obojetnie jak go wprowadza to nie bedzie juz to samo co kiedys... za duzo teraz noobow jest co przez te 2 lata dorobila sie kosmicznego majatku na jakis bugach lub nie dopracowaniach ze strony jagexu.
Dlatego dla mnie to wsio rybcia jest czy bedzie wild czy go nie bedzie wogole.Mycu - 2011-01-21, 15:35 ale tu chodzi o klanowe wypady..
"dd" "all in" "pc ftw"