Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Gry - Gothic 1,2
piotrek403 - 2006-06-05, 21:21 ja wiem ze oblivion ma super grafikę ale nic więcej nie wiem na temat oblivion'a a ghotic to taka średniawkamarcinojad - 2006-06-06, 08:09 zapraszam do odwiedzinia tej strony szczegulnie galeri gothic III www.gothic.phx.pl może zmienicie zdanie co do Gothica on ma niepowtarzalny klimat no przynajmniej gothic I bo II jest niedopracowana dodatek noc kruka troche to zamaskoweał no ale nieda sie ukryć że II jest gorsza w poruwnaniu do ISkicek - 2006-06-06, 14:20 jedyne co by mnie sklonilo do grania w gothica 3 to to ze jest na silniku morrosia nic wiecej.marcinojad - 2006-06-06, 19:10 jutro bende miał obilviona wienc bende mógł poznać tą gre lepiejdupek1000 - 2007-03-14, 07:32 ja jestem fanem gothica i pozastane nim do konca
a co do morowinda to ile mozna latac i zabijac wogole to jest be sensu gierka bo kupuje se zbroje niby ma wiecej defa a jak zakladam to sie okazuje ze pancerz mi spadl!
i to ma byc dobra gra? takiego prostego gowna nie dopracowali!
zreszta nie masz questow, gownianie ci levele wlatuje bo zamiast expic musisz zbierac umiejetnosci(cos jak w rsie ale gorzej o wiele) i wogole uwarzam cala serie elden scroll za jedna wielka porazke!Patok - 2007-03-14, 08:26 Gothic wymiata więc niech ten temat będzie tylko o nim :D
aha i imię nowych przygód dawajcie mody do gothiców ( niedługo skoncze mój textures.mod do G1 )