Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Gry - ~TIBIA-ciekawy MMORPG :D
Thox Angel - 2006-05-28, 18:37
red angel napisał/a:
tak tylko w tibii nie idzie przejsc przez kolesia...
czyja wiem bardziej realistyczne Dark Palady0 - 2006-05-28, 20:18 jak jeszcze ktoś powie że grafika jest bardzo podobna do tej co w powiedzmy, GW czy WoW, to ubije.red angel - 2006-05-29, 08:33
Dark Palady0 napisał/a:
jak jeszcze ktoś powie że grafika jest bardzo podobna do tej co w powiedzmy, GW czy WoW, to ubije.
heh pierwszy raz w zyciu ci w czyms pomoge :DAdios PL - 2006-05-29, 13:30 kiedys bylo w telewizji ze mama kazala wylaczyc mu tibie a on ja pobil lol
[ Dodano: 2006-05-29, 14:37 ]
ja pierdo*e jaka ta gra ma grafe gralem w to 2 min i wyjebal*m to gownoSkicek - 2006-05-29, 13:39 zadlugo o 5 min grales w to chyba wywale cie z klanu :p jokered angel - 2006-05-29, 13:46 heh uwazam ze autor tematu ma problemy ze wzrokiem:D poniewaz chwali ten beznadziejny wynalazek:PAdios PL - 2006-05-29, 13:50 jaka ta gra ma grafikie to wole w sapera grac caly dzienpiotrek403 - 2006-05-29, 20:29 http://elo.elo.tibia.tarnum.ziaaaaa.patrz.pl/Michalinho - 2006-05-31, 13:56 a ja nigdy w tibie nie grałem i niemam zamiaru red angel - 2006-05-31, 14:05 dobra zamykamy ten temat bo sie zaraz pozabijamy:PKrz Ys3 - 2006-05-31, 16:28 Temat postu: Re: ~TIBIA-ciekawy MMORPG :D
~Bohuarg~ napisał/a:
~TIBIA-ciekawy MMORPG :D
~podobny do runescapa jeśli znudził ci się runescape zapraszam do gry
w tibie na świecie shivera 8)
należy wejść na strone www.tibia.com > sig nup > uzupełnić > (hasło przyjdzie na e-mail a numer bedziesz mial napisany) > download
> I agree > w drugim tekście jest na niebiesko client (np. 7.7) kliknąć > MY ACCOUNT > wpisujemy > możesz tu stworzć postać (create new charater) zmienić hasło (change password) itp. itd. 8)
~kiedy ściągnie się tibia wchodzimy > enter game > wpisujemy >(jeśli zrobiłeś postać należy zaczekać aż wejdzie do okienka z postaciami >
wybrać ludka dalej myślę, że powinniście się kapnąć a jeśli nie to już wyjaśniam
~logujemy się wybieramy outfit (ubranko) i idziemy w gore <kierowanie strzałkami [-> <- ^ V] kiedy ujrzycie krate należy kliknąć na nią prawym i wybrać opcję use kiedy bedziemy w kanałach idziemy dalej (kliknijcie ctrl+lewy przycisk myszki na pochodnie kolo miejsc z equipem)
kiedy znajdziecie rata [szczura] kliknijcie na niego prawym przyciskiem i kliknijcie attack lub nacisnijcie alt+lewy przycisk myszki (przyciskiem myszki na szczura jak coś) kiedy zabijecie szczura dostaniecie 5 expa
100expa=2lvl
więcej porad i innych rzeczy prosze kierować w grze do goscia o nicku:
bohuarg
oblivions of eterant
xyrus sajgon
sir konserwa
kolorowo mii
msg w grze=najlepiej kliknijcie przycisk vip i tam prawym w pustym okienku wybrać opcje add new vip i wpisać nick////będzie następnie
w tym okienku nick gościa kiedy będzie=RED wtedy go nie ma ale kiedy bedzie
green oznacza, że jest online
to już koniec posta Proszę adminów, modków o NIE kasowanie tego tematu
z góry thx
p.s. dla każdego kto wyjdzie z tutoriala [w tibii nosi nazwe rook] dam początkowy equip+troche kasy
jesli kots lubi chodzące lego to zaprasdzam do tibii.gralem w to niecale 2 minuty a potem wy*** bo tylko miejsce zagraca...ni trzeba to sciagac....Michalinho - 2006-07-27, 10:37 mój brat ściągnął bo chiał zobaczyć jak sie gra w to... OMG...
niedość że koleś sztywno chodzi to jeszcze wszystkie stwory pozabijane...
niebyło gdzie trenować ani nic... więc usunąłem Patok - 2006-08-04, 21:02 nie będe sie kontrolował teraz :
tibia to : wielki do dupy szmelc a ten kto to wymyślił niech zgnije w pudle o zaostrzonym rygorze
Grałem w to i mam postać na 14 lvl sprzedam za 14k w rs i tak mało i tak ta gra to szajzKrz Ys3 - 2006-08-04, 21:18 patok patrz na daty postow lolu!!!!!!pawlos10 - 2006-08-04, 21:19 ten temat powinien być dawno zamknięty !!