To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Rozmowa o wszystkim - Life is life

Skicek - 2010-08-19, 23:40

na membersie to pare chwil zrobic steel bary.
Poland999999 - 2010-08-20, 00:37

Skicek napisał/a:
na membersie to pare chwil zrobic steel bary.

Nie mam membersa, robie f2p. :-D

-WiweK- - 2010-08-20, 01:04

Skicek napisał/a:
nie, kazdy ma prawo miec wlasne zdanie i nikomu nie mam zamiaru go odbierac badz zmieniac na sile

co do wiary. Byłem ministrantem przez 5 lat. Szczerze mówiąc, Kościół dąży do autodestrukcji. Ciągle popełnia błędy, przez ludzką chciwość. Czasami gdy słysze o tym, ze ksiądz molestował seksualnie dzieci to aż mi się otwiera nóż w kieszeni. Druga sprawa, to spójrzcie na tych ' katoli ' przed krzyżem. To ośmieszające. Z chcęcią chciałbym mieć taką władzę, żeby ich wszystkich wyprowadzić do lasu i... tam zrobić krzyż. niech się modlą, aferzyści.

W sumie stwierdzam to tak: nie wierzę w Kościół, bo to banda zbocze?ców i złodziei. Wierze za to w Boga który ich sprawiedliwie osądzi. Amen.

Skicek - 2010-08-20, 14:22

ksieza molestuja poniewaz tlumia w sobie energie seksualnosci co doprowadza ich do obsesji i no jest to co jest. Koscil caly czas dazy do zniszczenia poprzez to ze chce wszystko kontrolowac, a ludzie nie sa juz tak bardzo tepi jak dawniej choc i tak dalej sa.
co do krzyza to sa fanatycy i to samo tyczy sie wszystkiego wszedzie masz fanatykow, buddyzmu, chrzescijanstwa, katolicyzmu, fanatykow pilki noznej (kibole), muzyki itd.

Sa jeszcze prawdziwi ksieza ale jest ich coraz mniej.

I nie nawidze osob ktore probuja wszedzie ukazywac ze sa homo, ateistami itd. Nie przeszkadzaja mi oni ale niech nie robia pochodow itd. bo rownie dobrze ja moge robic sobie pochod bo jestem graczem rs i nie podoba mi sie to ze ludzie graja w tibie. totalny bezsens. jak sa to niech sa a nie wszedzie sie tym szczyca i proboja na sile cos uzyskac. To tez jest rodzaj fanatyzmu.

Sindbade - 2010-08-20, 14:37

S.P.A.M :mrgreen:
Skicek - 2010-08-20, 14:53

zedytuj post, albo dostaniesz warna.
-WiweK- - 2010-08-20, 16:24

Skicek napisał/a:
buddyzmu

no bez przesady, buddyzm jest chyba najbardziej wolną i bezpieczną wiarą imo.

Skicek napisał/a:
I nie nawidze osob ktore probuja wszedzie ukazywac ze sa homo

Oj tak, kiedyś był taki demot czy coś, gdzie był pokazany zwyczajny facet w białej koszuli, marynarce i pod nim podpisz ' homoseksualista ' a obok dwóch całujących się kolesi w jaskrawych ciuchach. Podpis pod nimi był ' pedały ' .

Skicek napisał/a:
ksieza molestuja poniewaz tlumia w sobie energie seksualnosci co doprowadza ich do obsesji i no jest to co jest.

to niech sobie na ręcznym zjedzie, szczerze mówiąc jest dużo ludzi którzy są w ' abstynencji seksualnej ' i jakoś innych nie gwałcą.

Skicek - 2010-08-20, 17:16

tak ale gdy beda w niej ciagle tkwili to predzej czy pozniej to "wybuchnie" wiec to jest kwestia czasu.

Mowie ze mi nie przeszkadzaja homoseksualisci i inni lecz niech nie odnosza sie z tym wszedzie oraz nie proboja namawiac innych lub "promowac" tego w jakikolwiek sposob

Poland999999 - 2010-08-20, 18:15

Lol po co tak rozciągasz te posty. ^^ ? :lol:
-WiweK- - 2010-08-20, 18:16

Skicek napisał/a:
tak ale gdy beda w niej ciagle tkwili to predzej czy pozniej to "wybuchnie" wiec to jest kwestia czasu.

tak więc nie ma co się kontrolować, z księży zrobić pastorów i sprawa by była załatwiona :D

Skicek - 2010-08-20, 19:15

mnie to mowisz? cos ja wiem o tym ale kosciol proboje byc inteligentniejszy i pochamowac energie seksualnosci ktora i tak wybuchnie jesli bedzie tlumniona. Ja trzeba zrozumiec pojac by moc bez stosunkow seksualnych sie obchodzic.
iOskar - 2010-08-21, 00:35

Skicek ma absolutną rację co do religii ;-) Jeśli chodzi o księży to moim zdaniem ksiądz kierujący się swoim powołaniem powinien mieć świadomość tego że napięcie seksualne będzie z czasem u niego wzrastać ;-) Dlatego powinien on dobrze to przemyśleć, ponieważ to nie jest łatwa decyzja i dostosować do reguł narzuconych przez kościół katolicki ;-)
Poland999999 - 2010-08-21, 11:25

74 Smith dzisiaj chyba wpadnie 76. Wiem, że szybko wbija się smith, lecz potrzeba na ten skill niezłej kasiorki.
-WiweK- - 2010-08-21, 13:55

Oskarboss96 napisał/a:
Dlatego powinien on dobrze to przemyśleć, ponieważ to nie jest łatwa decyzja i dostosować do reguł narzuconych przez kościół katolicki

Wiesz, powołanie jest czymś tak dziwnym, że nie wiadomo jak coś takiego przemyśleć.
Z drugiej strony gdyby opodatkować kościół + ksiądz=pastor to by było piękne. Żadnych ' nadprogramowych ' pieniędzy w kieszeni grubego plebana. to jest to. ;>

Skicek - 2010-08-21, 14:21

tak, tylko Bóg nigdzie nie wspomina by ksieza zyli w celibacie... to kosciol narzucil. Dlatego powolanie != celibat.

!= <- nie rowna sie jak by ktos nie wiedzial