To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Rozmowa o wszystkim - Life is life

Vego - 2010-11-09, 18:55

Oskarboss96 napisał/a:
a i chciałem się zapytać jeszcze jak wstawiać posty na forum bo to mój odwieczny problem

nie do końca zrozumiałem o co ci chodzi ... możesz wyjaśnić ? :)

red angel - 2010-11-09, 19:04

Vego napisał/a:
Oskarboss96 napisał/a:
a i chciałem się zapytać jeszcze jak wstawiać posty na forum bo to mój odwieczny problem

możecie mi wyjaśnić, któremu z was dać warna??? :mrgreen:

Vego - 2010-11-09, 19:43

red nie szpanuj ... to jest jedyny temat do wszelkiego rodzaju spamu na tym forum, można pisać do się chce (oczywiście bez przekleństw itd.) i nie będzie się za to ukaranym, temat może zamknąć tylko skic ;D a więc red angel fail ^^

Cytat z pierwszego postu

Skicek napisał/a:
temat o wszystkim i o niczym. czyli temat dla spamerow. czyli piszcie co chcecie. i wara mi go zamknac tylko ja mam praw do zamkniecia tego tematu.

red angel - 2010-11-09, 19:50

Vego napisał/a:
red nie szpanuj ... to jest jedyny temat do wszelkiego rodzaju spamu na tym forum, można pisać do się chce (oczywiście bez przekleństw itd.) i nie będzie się za to ukaranym, temat może zamknąć tylko skic ;D a więc red angel fail ^^

vego fail, bo to był joke...

Vego - 2010-11-09, 20:30

a kto ciebie tam wie ... jesteś jedną z tych kobie które trudno ogarnąć ^^ (bez obrazy)
red angel - 2010-11-09, 20:37

i o to chodzi...
iOskar - 2010-11-09, 20:50

Vego napisał/a:
Oskarboss96 napisał/a:

Chodzi mi o to jak się pisze posty? Nie umiem ich nawet wrzucić na forum i się porozumieć :roll: [RoZuMiEsZ? xD]

Souler - 2010-11-09, 21:27

Ich bin nie rozumieć.
iOskar - 2010-11-09, 22:33

xD nie ważne :P Kto gra w Left 4 Dead? ;D
Souler - 2010-11-10, 21:23

A wiecie, że czwartek to dzień kebaba? Nie bez powodu po niemiecku czwartek to "Donnerstag".
red angel - 2010-11-10, 21:28

Oskarboss96 napisał/a:
xD nie ważne :P Kto gra w Left 4 Dead? ;D

nie gram, wole trochę inne gry... np. całą kolekcje Anno (1602, 1503, 1701) z dodatkami, 1404 i wenecji jeszcze nie mam...

Souler napisał/a:
dzień kebaba

a kiedy dzień pieroga??? i to koniecznie ruskiego, z ziemniaczkami i serem :-P :lol:

Buczek - 2010-11-10, 21:49

Red poszukaj tu: http://nonsensopedia.wiki...85t_nietypowych :-P
iOskar - 2010-11-10, 22:20

Souler napisał/a:
A wiecie, że czwartek to dzień kebaba? Nie bez powodu po niemiecku czwartek to "Donnerstag".

:shock:

red angel napisał/a:
nie gram, wole trochę inne gry... np. całą kolekcje Anno (1602, 1503, 1701) z dodatkami, 1404 i wenecji jeszcze nie mam...

Left 4 Dead to naprawdę bardzo fajna gra pod wieloma względami :) Znam dużo polaków w tym Buczka którzy grają właśnie w Lefta i są zadowoleni z tej gry :P Znam też taką śmieszną panią ze Śląska która ma taki śmieszny akcent śląski :P A jeżeli chodzi o tą grę "Anno" to mogłabyś się trochę rozpisać co, jak,po co,gdzie,kiedy itd. :P

red angel - 2010-11-10, 22:45

Oskarboss96 napisał/a:
A jeżeli chodzi o tą grę "Anno" to mogłabyś się trochę rozpisać co, jak,po co,gdzie,kiedy itd. :P

Jest to klasyka wśród gier ekonomicznych (wojna jest aspektem dodatkowym, uzupełniającym, dodaje dreszczyku emocji i pozwala sprawdzić swoje umiejętności).
Gra polega na budowie miasta, zakładaniu kolejnych kolonii i spełnianiu coraz bardziej wyszukanych wymagań i zachcianek swoich mieszkańców. Są różne tryby, w jakich można grać, więc o tym nie będę sie rozpisywać.

Mycu - 2010-11-11, 10:23

red angel napisał/a:
a kiedy dzień pieroga???

według mnie to już jest dwuznaczne... xD

a w anno grałem dobre kilka lat temu, jak jeszcze nie miałem internetu i dinozaury biegały za oknem, ale gierka dobra, wciągająca ;P

a dziwne święta.... jutro mamy:

"12 listopada – Światowy Dzień Bicia Rekordów" - zróbmy coś głupiego :P