To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Rozmowa o wszystkim - Life is life

red angel - 2011-02-10, 18:12

Nie chciałabym się narzucać, ale trzeba koniecznie przywrócić do życia ten temat.

W pierwszym poście Skicek napisał:
Cytat:

temat o wszystkim i o niczym. czyli temat dla spamerow. czyli piszcie co chcecie. i wara mi go zamknac tylko ja mam praw do zamkniecia tego tematu.

Może ktoś mi polecieć jakiś dobry film, albo książkę? Obecnie czytam "Zapisane w kościach" (polecone przez LHX).

Mycu - 2011-02-10, 18:34

książki! podać mi tytuły jakiś książek psychologicznych, o umyśle, coś dobrego ;P lubię się dokształcać na temat tego że bog nie istnieje :P

a filmy... dawno nic ciekawego nie oglądałem... jag Ci na sb polecił "jak sie pozybyć celuitu" polskie kino to syf.... ale podobno dobry film ;P

Skicek - 2011-02-10, 18:37

siedem dusz, droga, skyline, to na poczatek
red angel - 2011-02-10, 19:39

Mycu napisał/a:
jag Ci na sb polecił "jak sie pozybyć celuitu"

Niech sam sobie obejrzy... i jeszcze "Jak pozbyć się pryszczy".

Azumi - 2011-02-10, 19:53

Właśnie szukam jakiegoś ciakwego filmu lub serialu Fantasy coś w typie Władca Pierścieni, Wiedźmin.
Mycu - 2011-02-10, 20:13

red angel napisał/a:

Niech sam sobie obejrzy... i jeszcze "Jak pozbyć się pryszczy".

a gdzie ma pryszcze to już co niektórzy wiedzą ;D

Krz Ys3 - 2011-02-10, 20:15

a fe myc...
iOskar - 2011-02-10, 20:45

red angel napisał/a:
Może ktoś mi polecieć jakiś dobry film, albo książkę? Obecnie czytam "Zapisane w kościach" (polecone przez LHX).

Najlepsze według mnie filmy (wykluczając pottera):
1.Gladiator-stary film ale świetny i naprawdę godny obejrzenia :) Zapewne każdy z was już go oglądał :P
2.300-stu (lub parodia tego)- też jest dobry film i polecam ale również już trochę stary :P
3.Rec 2-Superancki horror psychologiczny ;) Opętani itd. Jeśli ktoś oglądał pierwszą część to gorąco polecam bo bez pierwsze nie idzie nic zrozumieć :P Naprawdę dobry film 2010 bodajże :)

Polecam również "wyspę tajemnic" a jeszcze bardziej "INCEPCJĘ" :P

Najlepsze książki według mnie (wykluczając pottera ;D ):
1. "Stiwen King" xD Dobre książki pisze więc polecam wszystkie jego dzieła ;)
2. Władcy Pierścieni ;)
3. Biografia Hugha Lauriego :P

red angel - 2011-02-10, 20:51

Oskarboss96 napisał/a:
"INCEPCJĘ" :P

Czeka na mnie w domu...

Oskarboss96 napisał/a:
2. Władcy Pierścieni ;)

Oglądałam już...

Bubcio, zapominasz, że jestem dziewczyną...

iOskar - 2011-02-10, 20:57

Nie, nie zapominam :P W takim razie mam pytanie :] Lubisz kaszankowe polskie kino? Jeśli tak to możesz obejrzeć Śluby panieńskie..byłem na tym w kinie z klasą i porażka. Moja biedna kasa...ale tobie może się spodobać. Ostatnio w kinie było też Och, Karol 2 i podobno dobry film.
Michalinho - 2011-02-10, 21:04

"Weekend" jest dobry :D
pawlos10 - 2011-02-10, 23:59

Jak ktoś lubi troche historyczne dzieła to niech sobie przeczyta serie Powieści piastowskie Karola Bunscha :)
Piotrek007 - 2011-02-11, 00:29

Polecam filmy : Requiem dla snu, skazany na shawshank, oszukana, lucky number slevin (zabójczy numer), w chmurach, niesamowita historia benjamina buttona... z bardziej "radosnych": Julie & Julia... Musicale: Nine, hairspray (odlot :D ) Psychologiczne : Parnassus człowiek który oszukał diabła (ciężkie)...

Ahh btw... jestem maniakiem filmowym :shock:

Jaguarx18 - 2011-02-11, 13:39

a ja to wymieniac dobre filmy moge i moge :P

Requiem dla snu, skazany na shawshank, the kingdom of heaven, 300 , gladiator, zielona mila, seven pounds , philadelphia, szeregowiec ryan, awake, the one, kroniki ridicka.... i bla bla bla :P wymieniac mozna i mozna :)

[ Dodano: 2011-02-11, 13:42 ]
Piotrek007 napisał/a:
Ahh btw... jestem maniakiem filmowym :shock:

nie wiekszym niz ja XD

Dark Palady0 - 2011-02-11, 14:02

Jak do tej pory, to najbardziej mi zapadł ten film w pamięć:

http://www.filmweb.pl/Siedem