To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Rozmowa o wszystkim - Life is life

Barti108 - 2012-05-11, 15:12

W Jagexie?
Sindbade - 2012-05-11, 15:16

Oskar bedzie mial 25 lat.I tato wez mi znajdz prace bo nie umim :D

http://www.youtube.com/watch?v=Wc2bdEKSbic JUST LIKE THIS!

iOskar - 2012-05-11, 17:12

Barti108 napisał/a:
W Jagexie?

lol, tak jasne, mój ojciec to Mod xD

Sind zobaczymy w przyszłości kto będzie lizał dupy innym żeby móc zarobić na chleb :-P

Sindbade - 2012-05-11, 20:39

Ojciec ma piekarnie.Chleba mam pod dostatkiem.
iOskar - 2012-05-11, 21:13

No to fajnie masz w domu. Pewnie ciągle świeży chleb.
Sindbade - 2012-05-11, 22:31

Szewc bez butów chodzi.
wojownik - 2012-07-18, 11:47

Niekoniecznie, ale i na ten chleb trzeba sobie zapracować. Nie uważacie ? hi hi. Dobrze jest być na utrzymaniu rodziny, ale lepiej jest także zakasać rękawy,na starość jak znalazł. Rodzice wiecznie żyć nie będą,a i im należy się od nas pomoc.
Skicek - 2012-07-18, 18:43

do bani jest zyc na utrzymaniu rodziny bo jestes uzalezniony od innych. A tak robisz co ci sie podoba i nie musisz sluchac ze ktos ci marudzi itd
Sindbade - 2012-11-04, 18:43

"Widzę, ze koncernom pali się koło tyłków i zaczynają małpować modę na naturalnie warzone piwo z małych browarów. Niestety jak zwykle jest to g.. owinięte w świecący papierek reklamy. Nie ma szans aby w olbrzymim tankofermentatorze powstało coś lepszego niż przeciętny koktail mołotowa wymieszany ze smakiem ścierki i gazowanej kociej kuwety. Obojętnie co producent by nie powiedział i jak się zaklinał to jedno wiem - Po takich wynalazkach inżynierii łeb wali na następny dzień jak malowanie."

O nowym piwie Książęcym czerwony lager.

iOskar - 2012-11-04, 18:58

lol, znowu ten temat, jak mi się kiedyś będzie nudziło to sobie przeczytam całe
Sindbade - 2012-11-16, 23:06

Dwie świnie jedzą z jednego koryta...jedzą i jedzą , aż tu nagłe jedna się do tego koryta zerzygała. Na co druga odpowiada:
-Ty weź nie dolewaj bo nie zjem!

:lol:

Jak wpędzić niewidomego w klaustrofobię?

Wsadzić mu laskę do wiadra.

Barti108 - 2012-11-16, 23:42

Sind, nie czytaj. :P

<BIG SUCHAR ALERT>

Pewien misjonarz był z misją humanitarną w Afryce. Któregoś dnia idąc przez dżunglę zauważył leżącego słonia.
Podszedł i zobaczył że słoń ma w nogę wbitą dużą drzazgę.
Człowiekowi zrobiło się żal zwierzęcia i wyjął mu ową drzazgę.
Słoń wstał i popatrzył na swojego ratownika z wdzięcznością, jakby chciał powiedzieć "dziękuję", a potem odszedł. Odwrócił się jeszcze raz, jakby chciał powiedzieć "do
widzenia" i zniknął wśród drzew. "Mądre zwierzę, ciekawe czy jeszcze kiedykolwiek je zobaczę." - pomyślał ratownik.
Kilka lat później misjonarz, będąc w Londynie, wybrał się do zoo. Oglądał tam różne zwierzęta, a wśród nich także i słonie. Jego uwagę zwrócił jeden z nich, który patrzył na niego w ten sam sposób jak przed paru laty ten w dżungli.
"Czyżby to był ten słoń!?" pomyślał - "Jest do tamtego taki podobny!"
Tak więc nasz misjonarz otworzył klatkę, podszedł do leżącego słonia, spojrzał mu w oczy i zabierał się do pogłaskania go. Nagle jednak słoń złapał go trąbą wpół i trzasnął nim kilka razy o ziemię, zmieniając go w krwawy pasztet.
To nie był ten słoń.

iOskar - 2012-11-16, 23:49

Niesamowita historia.

<fap fap fap>

Sindbade - 2012-11-17, 19:44

Odchodząc od gry.

Czy ktoś posiada, albo ma ojca/dziadka ,który ma wojskowe oficerki na wzór 2 WŚ? Chętnie odkupię, gram w filmie o Katyniu i są mi takie potrzebne na 1 grudnia.

iOskar - 2012-11-17, 20:08

Ja gram w modzie na sukces dwunaste dziecko ridża ze strony jego trzeciej żony