To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Rozmowa o wszystkim - Life is life

Sindbade - 2012-11-18, 00:21

Piątek wieczór, turyści już dawno wybili, wiec rekonstruktorzy odszpuntowali i odkorkowali buteleczki z różnymi trunkami domowej roboty - wiadomo - paliwo rakietowe, jeżynówki ,aroniówki, różne wina , a nawet zielony komandos się znalazł. Nie dziwota więc, że rano każdemu słoneczko za głośno świeciło, a wśród "poszkodowanych" było parę osób walczących, którzy mieli wziąć udział w turnieju drużynowym (5 vs 5, walka w sumie na całego) Na chwilę przed walką kilku kumpli usilnie przekonuje jednego, żeby w turnieju wystartował :
- no idź stary, chłopaki na ciebie czekają, zobaczysz fajna napie**alanka będzie.
-k***a, ledwo żyję człowieku, nażarłem się jak świnia, zachlałem wczoraj pałę i ledwo co stoję, mówię ci - nie idę.
-inni też pochlali i wyszli, więc nie truj bo chłopaki będą walczyć w osłabieniu.
-....no dobra....
Walka wyszła na całego, chłopaki raźno tłukli się mieczami czy drzewcówami. W pewnym momencie zostało dwóch gości - chłopak co tak nie chciał wychodzić, i oponent z przeciwnej drużyny. Jako przeciwnik miał półtoraka, to chłopak postanowić zmniejszyć dystans i przestawił się na "misiowanie" (ala zapasy)
Kiedy tak się klinczowali, nasz bohater naglę odskoczył. Patrzymy a on odbiega, odrzuca miecz, i rozpaczliwie odpina zasłonę hełmu. Gość z półtorakiem nie wiedział o co chodzi, to heja za nim....w efekcie wyłapał przepięknego bełta na klatę i hełm. Najśmieszniej, że hełm miał szeroką wizurę to trochę złapał na twarz. Jako, że sam nie był "świeży" to ta akcja wywołała reakcję....tylko że ten nie zdążył odpiąć zasłony i jego kolacja wypływała przez wizurę i spływała pod szyję.....

Souler - 2012-11-18, 01:42

Na Joemonstera. Polubią taką anegdotkę.
Sindbade - 2012-12-29, 22:26

Rozmawia Putin z Miedwiediewem.
-Witia, ty pamietaj o strefach czasowych...nawet nie wiesz ile problemow moze narobic tak wielka powierchnia kraju
-jakich?
-sluchaj, kiedys dzwonie do korei zeby pogratulowac im wyboru nowego przywodcy, to mowia mi ze to bylo wczoraj
-no i co dalej?
-ale sluchaj, kiedys dzwonie do Watykanu zeby zlazyc kondolencje w sprawie smierci papieza w zamachu to pytaja sie mnie " jaki zamach?"

Mycu - 2012-12-30, 11:41

Rozmawiają dwie koleżanki:
- Jak tam Twój wczorajszy sex?
- Beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad,
potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał. A u Ciebie?

- No u mnie rewelacja, mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na
przepyszną romantyczną kolację. Później przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece, godzina przecudownej gry wstępnej, później godzina nieziemskiego sexu a na koniec wyobraź sobie, że przez godzinę rozmawialiśmy czule ze sobą. Bajka po prostu.
W tym samym czasie rozmawiają ze sobą ich faceci: - Jak tam Twój wczorajszy
sex?

- Beznadzieja. Przychodzę i akurat prądu nie było, zabrałem więc
gdzieś starą na kolację. Żarcie beznadziejne, drogo, kasy mało, więc musiałem wracać z buta. Wróciliśmy dalej nie było prądu, to musiałem zapalać te jeb*ne świeczki. Byłem tak wkurwiony, że przez godzinę nie mógł mi stanąć, a później jeszcze kurde usnąć nie mogłem. A u Ciebie?

- U mnie zajebiście! Przychodzę do domu, żarcie na stole,
nawpierdalałem się, poruchałem i poszedłem spać

iOskar - 2012-12-30, 12:12

Stare!
Sindbade - 2012-12-30, 12:12

Boże jak śmiesznie :D
Lord Hagen X - 2012-12-30, 12:50

http://www.youtube.com/watch?v=JvxG3zl_WhU
Barti108 - 2012-12-30, 13:42

Bronek > Weekend

http://www.youtube.com/watch?v=LmgwkK2tKSY

Bronek na prezydenta!

iOskar - 2012-12-30, 18:12

Barti108 napisał/a:
Bronek na prezydenta!

lol

Souler - 2012-12-30, 18:13

Oskarboss96 napisał/a:
Barti108 napisał/a:
Bronek na prezydenta!

lol

na drugą kadencję, co myślałeś

Sindbade - 2013-01-22, 22:03

D-dziewczyna
C-chlopak

Para uprawiająca namiętny seks w łóżku.
D: Włóż od tyłu.
C: Żółw.

iOskar - 2013-01-22, 22:49

shitowe
Souler - 2013-01-22, 23:46

Żyd znalazł pieniądze. Przeliczył- brakuje!
mistycznymag - 2013-01-25, 13:32

Kiedyś ten temat był lepszy :s
iOskar - 2013-01-25, 14:00

Kiedyś tu byli normalni ludzie