Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Filmy i seriale - Prison Break (Skazany na ?mierć)
pawlos10 - 2007-03-24, 15:22 pawlos10 ja cie teraz bardzo lubie za tą syge:D nie zmieniaj jej ok ? || dzięki przez jakiśczas nie będe zmieniał chcesz to ci moge przesłać cały folder z takimi tapetami , jakieś nutki są i jest jak zrobić filmowego żurawia --> opis po angielsku i nie kapuje o co chodzi ;PPietja - 2007-03-24, 18:19 pawlos zapodaj opis do żurawia ^^pawlos10 - 2007-03-25, 11:22 jak mi ktoś powie jak zapodaćfolder na rapidshare to udostępnie Pietja - 2007-03-25, 13:59 A na e-mail byś nie mógł podesłać ^^ ?
Jakby co to łap sobolewski.piotr@gmail.com ^^Egoistka - 2007-03-25, 19:07 fanatycy. :DPietja - 2007-03-26, 14:07 Dzięki Ci Pawlosie.... opis po angielsku ale żurawik mi wyszedł świetny ^^^^^^^^^^ noobe5 - 2007-03-26, 21:50 Ja zawsze zapominam tego oglodac.. bleeePietja - 2007-04-05, 20:45 Omg! Ale trzeba przyznać, że druga seria gorzej chyba sie nie mogła sko?czyć... Nic się nie wyjaśniło, nawet nie wiadomo czy Lincolna w ko?cu uniewinnili czy nie... ehhh. Pozostaje tylko czekać na 3 serię.pawlos10 - 2007-04-05, 20:52 Ważne info odnośnie trzeciego sezonu!!!!!!
Oficjalna premiera 3 sezonu Prison Break jest zapowiedziana na 29 sierpnia 2007 r.
Producenci zapowiadają, że trzeci sezon bedzie ostatnim.
Widzowie będą mieli okazję oglądać większość dotychczasowych aktorów. A tu ważna sprawa: "Sarah Wayne Callies (grająca dr Sarę Tancredi) jest w ciąży, dlatego jej postać będzie pojawiać się w serialu tylko do pewnego momentu. Potem na jakiś czas zniknie z ekranu. Nie potwierdzono jednak śmierci jej postaci". Inne info mówi, że "Sara Tancredi pojawi się dopiero w późniejszych odcinkach III sezonu, ze względu na ciążę aktorki, ma ona wyznaczony termin porodu na późne lato co zbiega się z premierą III sezonu. Scheuring [scenarzysta i producent wykonawczy serialu] oznajmił, że tymczasowe zniknięcie Sary pasuje do wątku, lecz nie potwierdza pogłosek, że Sara będzie porwana". Nieźle raz ze zginie raz ze porwana - w sumie to nie wiadomo co wymyślą.
"Na pewno umrze Benjamin Miles 'C-Note' Franklin (Rockmond Dunbar). Aktor wcielający się w tę postać podpisał umowę na jedną z głównych ról w nowym serialu".
"Scheuring stwierdził, że William Fichtnear grający agenta Mahone, w tej roli bardzo mu się spodobał, więc jego obecność w III serii jest bardzo prawdopodobna".
"Pojawią się natomiast co najmniej cztery nowe osoby. Dwóch mężczyzn oraz dwie kobiety. ?adne z nich nie będzie narodowości ameryka?skiej. Ich nazwiska zostaną przedstawione publiczności po castingach, które rozpoczną się w maju".
I tu wiadomość, która mnie osobiście troche niepokoi: "Pojawi się nowa postać kobieca. Ma ona być kobiecym uosobieniem Michaela w kwestii intelektu. Rozkocha w sobie jednego z bohaterów". Oby nie przekombinowali z tymi geniuszami:)
Akcja trzeciego sezonu w większosci rozgrywać sie bedzie poza granicami USA.
I chyba najważniejsze info dla wszystkich miłośników PB: Większość (90%) wątków z II sezonu ma zostać rozwiązana. "Widzowie dostaną zdecydowane zako?czenie/zamknięcie opowieści, jednak pozostawimy ich w przekonaniu, że część wątków nie do ko?ca znajdzie rozwiązanie" (P. Scheuring). Oby to była prawda i zeby producenci nie polecieli na ilość (czyt. kasę) i nie zepsuli do ko?ca wspaniałych wraże? po tym świetnym serialu!! Pozdrawiam miłośników!!!Michalinho - 2007-04-12, 18:03 ja już chyba z miesiąc tego nie oglądałem...
ale naszczęście mam od qmpla całą pierwszą serie i troche drugiej ;pPietja - 2007-09-18, 15:24 Powraca 3 seria więc trzeba odnowić temat
Piszcie tu jak wam się podoba 3 seria ? Dla mnie po pierwszym odcinku 3 serii jest super ... niezły mają pomysł na 3 serię mistycznymag - 2007-09-18, 16:28 a gdzie teraz leci??Mycu - 2007-09-18, 16:29 jak można to oglądać.... ucieka ucieka i nie uciekł lol fajny film.... LOL!!Pietja - 2007-09-18, 16:29
Mycu napisał/a:
i nie uciekł
Widać że nie oglądałeś frapku Michalinho - 2007-09-18, 16:35 mnie osobiście już tak nie fascynuje ten film ;p
kiedyś to był hit ^^