To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Pytania - Pyta? kilka na tematy te i tamte...

Nikobelic - 2008-08-24, 11:20

racja - combat pomyliły mi się z battle, ale slayer helmet jest na pewno p2p
Ashr Ishii - 2008-08-26, 20:28

Nowe, jedno, choć obszerne pytanie:
1. Jakie są granice świata dostępnego dla f2p graczy? Znaczy, chodzi mi o to, żeby po kolei napisać, do jakich najdalej miejsc opisanych na World Map gracze f2p mogą dojść? Wystarczy, że napiszecie tylko te graniczne miejsca. Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź.

Norbeliks - 2008-08-26, 20:49

Cała wilderness prócz części za murem, dalej mur na zachód od Falador, Port Sarim, Wizard's Tower, Lumbridge, Al Kharid + Duel Arena, mur na wschód od Varrock, prócz tego mała część wyspy Karamja oraz wyspa Crandor po uko?czeniu Dragon Slayer. Narysowałbym ci granice na mapce ale mi się nie chce :-P
Ashr Ishii - 2008-08-27, 21:01

Ok, dzieki. Następne pytanie: Czy da się w naszyjniku pierścieniu itp. umieścić więcej niż jeden kamie? szlachetny?
Michalinho - 2008-08-27, 21:04

Cytat:
Następne pytanie: Czy da się w naszyjniku pierścieniu itp. umieścić więcej niż jeden kamie? szlachetny?

Nie :]

Ashr Ishii - 2008-09-05, 18:45

Nowe pytanie: Czy jak gracz A zaloguje się przykładowo na w 21341325743643786 na low detail, a gracz B na tym samym worldzie na HD, to będą sie oni widzieć?
Norbeliks - 2008-09-05, 20:42

Oczywiście.
Ashr Ishii - 2008-09-06, 12:36

Dwa następne pytania:
1. Czy jak robię Shield of Arrav i będę juz w jakimś gangu, to czy są jeszcze jakieś korzyści z bycia czlonkiem gangu oprócz wypełnienia zada? questa?
2. Czy jak już zrobię Pirates Treasure, nadal będę mógł przemycac rum w skrzynkach Luthasa??

Magikwody Pl - 2008-09-06, 13:08

1. Oczywiście. Np. W siedzibie Phoenix gangu jest respawn winogron, a oba gangi mogą brac niesko?czonośc Phoenix crossbow.

2.Raczej tak. Możesz też zarabiac wypełniając jego skrzynki bananami. Nie radzę ci przemycac rumu gdyż jest on untradable!

Ashr Ishii - 2008-09-08, 15:01

Nowe pytanie:
1. Czy na fire remains można coś robić czy to tylko ozdoba??

Barti108 - 2008-09-08, 19:25

A co chciałbyś robić na pozostałościach ogniska (popiole)? :mrgreen:
Ta?czyć? :roll:

Ashr Ishii - 2008-09-19, 09:06

Nowe dwa pytania:
1. Co by się stało, gdybym w Black Knights Fortress do tej ich supertajnej mega maszyny wrzucił kapustę z Draynor Manor??
2. Czy da się skaszanić quest?

elvar - 2008-09-19, 13:09

Ashr Ishii napisał/a:
Nowe dwa pytania:
1. Co by się stało, gdybym w Black Knights Fortress do tej ich supertajnej mega maszyny wrzucił kapustę z Draynor Manor??
2. Czy da się skaszanić quest?

1.Zdaje się, że nic. W Queście chodzi chyba poprostu o zwykłą kapustę.

2.Dla graczy darmowych? O ile wiem to nie, Members - nie wiem. :]

Ashr Ishii - 2008-09-27, 18:38

Kolejny problem:
1. Patrzę czasami, jak niektórzy ćwiczą firemaking. Ida cały czas w prostej linii i rozpalają ogniska. NAtomiast ten pedał, którego ja mam za postać, albo po rozpaleniu ogniska pójdzie w ciasnym korytarzyku w bok i będę musiał klikać, zeby sobie gdzieś indziej stanął, albo po zapaleniu drugiego ogniska pójdzie i stanie w tym pierwszym. To jest takie wkurzające, ze muszę tracić czas na klikanie w jakąś wolną przestrze?, żeby tam polazł i rozpalił kolejne ognisko, po czym znowu stanie gdzieś, gdzie znowu się zbloczy, że normalnie zawału dostać można. Da się cos z tym zrobić??

Nikobelic - 2008-09-27, 18:55

jesli np. palisz palisz i jest jakaś przeszkoda (np. kwiatek se rośnie) to on zawraca, najlepiej palic na GE i koło małego banku w VArock