To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS
Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape

Rozmowa o wszystkim - 666 tematów!

piotrek403 - 2006-06-03, 19:53

eee tam ja sie nie boje
Red Tron - 2006-06-03, 21:04

No nie jednoczesnie w sygnaturze nie miesci mi sie underbanner "follower of Jesus Christus" i ten tekst który mam teraz :-P tak swoją drogą to bardzo dobrze piotrek! Nie daj się zastraszyć płci innej! :mrgreen:
Dark Palady0 - 2006-06-03, 21:10

Red Tron napisał/a:
Nie daj się zastraszyć płci innej! :mrgreen:

To troche brzmi dziwnie. Jakby dziewczyny były z nie tego świata, co jest nieprawdą. Dziewczyny są fajne (niektóre! Agnieszka Dupek się do nich nie zalicza!)

Thox Angel - 2006-06-03, 21:13

Dark Palady0 napisał/a:
Agnieszka

nie znam a pozatym ujda jak sa wporzo jak anka czy rwa 8-)

Dark Palady0 - 2006-06-03, 21:24

rwa? kur...cze. Dziwny nick sobie red angel wymyśliła. Lepszy jest red angel wg mnie. Niż rwa. O właśnie! Jak powstały wasze nicki? Skąd się one wzięły? Bo ja chciałem być Dark Warrior na początku, potem DArk Paladyn, potem Dark coś tam, nie pamiętam już co, aż w ko?cu było Dark Palady0. A zaczęło się od tego że w Morrowindzie zawsze sobie robiłem na początku nową klase Dark Paladyn.
Skicek - 2006-06-03, 21:33

lol bo rwa to skrot od red warrior angel albo rwe wlosy ałłaaaaaaaa :P
Dark Palady0 - 2006-06-03, 21:37

dodaj przed rwa sylabe zaczynającą się na k ( Sorry Red Angel)
Sopel - 2006-06-03, 21:37

Moj nick (sopel pl) sie wziol od tego ze moim wszystkim moje nazwisko kojarzy sie wlasnie z sopel (niepodam nazwiska) trener w szkole zaczol kazdemu jakies nicki wymyslac i mi przypadl wlasnie ten moj ojciec tez mial takie przezwisko
Hand Shadow - 2006-06-03, 21:45

A moj nick powstal .. hmm bo chcialam grac .. tak bez klanow , i zeby mnie duzo ludzi nie znalo.To wymyslilam specjalnie nie polski nick .. ale teraz troche tego załuje :-/
Red Tron - 2006-06-03, 21:46

a moj powstal od tego, ze nie mialem pomyslu, w koncu mialem byc red trone ale bylo zajete, wiec skrocilem o jedna literke i tak powstal Red Tron
Sopel - 2006-06-03, 21:57

Michalinho napisał/a:
Przynosi wół 5 złotych i pół i się zaczyna... Dziewczyna - siada do pianina i się zacina... Kurka, kurka kilometr sznurka.. Dodajemy śpiochy i majciochy w grochy. I ogłasza syn Dobosza - smsy po pół grosza !

to ja powiem ta druga reklame chociaz wiem ze ten post byl dawno wy niezmieniajcie tematu

"kładziemy na stół piec złotych i pół i tak: walet pik robi tik i w krzyk hop!hop! baba czy chlop dodajemy cztery sledzie i bedzie i wola siostra danuta 22 grosze minuta

red angel - 2006-06-03, 22:02

Red Tron napisał/a:
płci innej!

szurne wam....

Dark Palady0 napisał/a:
dodaj przed rwa sylabe zaczynającą się na k

niedlugo czeka cie mila niespodzianka...

a moj nick to skrot red white angel :P tylko w rs red angel bylo zajete... :/

Sopel - 2006-06-03, 22:07

red angel napisał/a:
niedlugo czeka cie mila niespodzianka...

ciekawe jaka niespodzianka na niego czeka
moze taka jak w mafii na koncu przyjedzie dwoch gosciu zapytaja sie "czy pan dark pallady0" on odpowie tak i dostanie brzych z lupary (zaduzo razy przeszedlem mafiie)

red angel - 2006-06-03, 22:08

cos bardziej wyrafinowanego:D potrzebuje kogos jako modela do sekcji:P
Sopel - 2006-06-03, 22:10

kiedys napisalas ze przemodelujeh mi twarz ze bede gorzej wygladal niz zombie a teraz na dark chces pocwiczyc ?? 8-)