Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Rozmowa o wszystkim - [*]
Skicek - 2006-09-06, 20:28 lol w techu jest wyzszy poziom niz w liceum. i w dodatku po skonczeniu techu masz mature i zawod i mozesz studiowac tak samo jak po liceum tylko ze masz jeszze zapewiony zawsze jakis zawod bo masz tytul technikaHuk Buk - 2006-09-06, 20:35 tech jest dobry sam do nieego składałem podanie. niewiem jak u ciebie ale u mnie w szkole z elektronicznego technikum to nikt matury niezdał i tylko 13/26 zdało testy zawodowe i sam dobrze wiesz że w techu jest mniejsze przzygotowanie do matury niż liceum profilowanym do maci dużo zawodowych i jeszcze praktyki chyba a i w techu są 4 lata a w licku są 3 więc jak ja mam zamiar studiować i się staram uczyć żęby maturke zdać więc po co mam tracić jeden rok nauki a przez ten rok co bym techu dorównał to myśle jechać do irlandi troche kaski zarobić jak się da a jeśli nie to to o jakieś stypendium się postaraćSkicek - 2006-09-06, 20:39 to zalezy od technikum... u mnie niemal wszyscy zdawaja. przygotowanie jest dobre jak tego chcesz. bo jak to olewasz to nauczyciele tez cie olewaja. w techu masz 4 lata i masz mature i techinka a w liceum masz 3 lata i tylko mature.
a dajmy na to ze np wymiekniesz na studiach i zabraknie ci kasy na nastepne to co zrobisz nic a tak masz juz zawod mozesz pracowac zarobic i isc na kolejneFeraligato10 - 2006-09-06, 20:41 u mnie w miescie ni ma dobrego techa ale są dobre liceaHuk Buk - 2006-09-06, 20:45 dla tego ja myśle i staram się dobrze uczyć a jak już powiedziałęm to w ten rok co ty będziesz siedział w techu to ja myśle za grznice pojechać na rok ale nawet jak już bym był na studiach to starł vym się mieć jakoś prace
p.s.1 to ty skicek w której klasie tech
p.s.2 u mnie szkoły są średnie (jedyny atut to nowa sala gimnastyczna bo poprzedania spłoneła 2 lata temu)Skicek - 2006-09-06, 20:47 u mnie tez sa szkoly srednie itd ale tech to tech a jak ja wyjade za granice to zarobie 10 razy tyle co ty.Huk Buk - 2006-09-06, 21:12 wogóle jak ty wyjedziesz ( załóżmy jeśli zaczniemy szkołe w tym samym wieku ) to ja już będe się uczył na studiach to jestem rok do przobu a co do tego 10 razy tyle to przesada i to gróba po pierwsze tżeba znaleść prace a za darmo ci nikt nie płaci napewno mówisz o tym że znajdziesz prace w zawodzie może i masz racje ale aż tyle to nie zarobisz może 2 razy tyle ale (załóżmy) to i tak ja bym sko?czył studia w cześniej o rok i raczej bym miał łatwiej ( teoretycznie) bo w liceum jest więcej ścisłych niż w techu (ale pamiętj to czas pokaże jak będzie więc nic na ten temat nie powiem to i tak obaj niewiemy jak będzie w przyszłości możemy to tylko planować a i pamiętaj ja szanuje twój wybór to twoje życie i niezamierzam nikogo krytykować za to do jaakiej szkoły chodzi liczy się człowiek a nie szkoła do jakiej chodzi
p.s. niepowiedziałęś jeszcze do jakiej klasy chodzisz I II II IV i o jakim profiluDark Palady0 - 2006-09-07, 15:08 Wątpie żeby ci to powiedział... Za łatwo byłoby odgadnąć jego wiek, chyba że by kiblował kilka lat w podstawówce lub gimnazjum.Dorek - 2006-09-07, 15:31 ze mna chodzi kolo 3 razy siedziw 2 gim bardzo lubi sie z kuba i nawzajem łaczy ich jedna rzecz -wlosy
Kolo chce spalic kubie a kube chce sie uratowac i placi mi za ochrone Skicek - 2006-09-07, 16:29 lol niestesty profil inf i jestem w klasie ati :D a co do tamtej rozmowy to nie chce mi sie pisac za i przeciw bo i tak to jest bezsensu jak ktos sie uprze to i tak pojdzie tam gdzie chce.red angel - 2006-09-07, 16:35
Michalinho napisał/a:
Feraligato10, przyszły lekarz ??
grabarz :DHuk Buk - 2006-09-07, 17:41 skicek masz racje każdy jest wolny i ma swoje zdanie a co do wieku to już niebęde wyciągał Skicek - 2006-09-07, 17:44 i tak nie wyciagnieszHuk Buk - 2006-09-07, 17:45 hehe ok a teraz czas wracać do tematu [*][*][*][*][*][*][*][*][*]pawlos10 - 2006-09-07, 19:37 [*] nie cierpie szkoły
P.S moja klasa doprowadziła do tego aby peewna nauczycielke od j.angielskiego odeszła ze szkoły i wyszło nam to na dobre ... a dzisiaj to 2 typków z mojej klasy na chemii nie chciało przeczytać w regulaminie jakichś 2 zda? (palanty) i muwili że nie umieli czytać ale ogólnie klasa spox