Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Gry - prywatne serwery
Kuba510 - 2007-04-07, 09:47 No nie wiem, właściwie to żaden założyciel priv servera nie pyta się o zgodę Jagexu, a rs jest jego dziełem - więc raczej są nielegalne ;]~DJRyjowa~ - 2007-04-12, 06:31 Ehe... Te serv na 100% są nie legalne.. więc radze zamknąć temat, a jak kogoś to interesuje to zróbcie nowe forum na jakimś servie to tam se pogadamy... Bo wiem, że już niejedno forum angielskich klanów Jajex chciał za takie topici zamknąć szakal85 - 2007-06-17, 15:10 siema gralem wczoraj wieczorem w moperscape ale dzisiaj nie moge wejsc wpisuje nr
serweru i daje startserwer i sie loguje i nadal pisze mi abym dal start serwer ide daje dalej i
pisze mi tak w kolko czekam na odpowiedz co sie dzieje mysle ze mi pomozecie
[ Dodano: 2007-06-17, 16:16 ]
ps.dlatego mam 3 cmb bo wczoraj gralem pare minut ale tam sie szybko lvl nabija a w rs wolno!!!!!!!!!!!!!!!! od 50 lvl to trudno nabicKylos - 2007-06-17, 21:14 lool kiedys probowalem tego moparscape ale beznadzieja nie ma porowniania do rs a dlatego nie mozesz wejsc bo nie zawsze jest czynny ten server. Przestan w to grac bo to badziew <<----- taka moja radaThe Visas - 2007-06-17, 21:35 Omfg przecież wiadomo że mopar to jest jedno wielkie du du!
Nie polecam grać na private serwach ;/..: Patryk :.. - 2007-06-19, 15:03 OMG!
Brak mi słów... Czemu kojarzycie prywante serwery z MoparScape? MoparScape to tylko client do grania na priv, a clientów jak wiadomo jest dużo od Welshscape po Endar 4... Ja u siostry kilka razy robiłem już serwer, można na tym zarobić bo goście chcą np. kupić rangę moda za 200k... Jeżeli ktoś chce to moge od zaraz postawić serwer... Nie chcę się chwalić, ale nie spotkałem do tej pory osoby z Polski, która by się bardziej na tym znała niż ja... Kiedyś, kiedyś jak miałem komputer to było w 2005.r zobaczyłem prywatne serwery i tak się zaczeła historia... Potem próbowałem zrobić swojego... Robiłem od zera, zajeło mi to miesiąc. Przez kilka tygodni miałem ten serwer, zawsze 24/7... Mój komputer to był złom, rozwalił się i tak to się sko?czyło... A JAGEX TO CI NIC NIE MO?E ZROBI?! Prowadziłem korespondencje z hakerami, którzy systematycznie okradają Jagex, kilka razy w miesiącu prowadzą ataki na bazę dancyh Jagex i wykradają pliki. Ostatnio wykradli pliki nowego clienta tzn. Jest w lewym dolnym rogu "Swith world", wiecie...
Jeżeli jakieś pytania na temat priv, mogą być kierowane do mnie...Marekdob - 2007-06-19, 15:14 i co? ktośtam chyba mówił że niema złych hakerów lol ..: Patryk :.. - 2007-06-19, 15:16 To nie są źli hakerzy... Bardzo dobrze, a to, że podbierają Jagex'owi pliki to nawet dobrze, teraz priv zaczynają dorównywać normalnemu globalowi...Mycu - 2007-06-19, 15:18 Widziałem strone na której było 79 programów i jakieś tam servery więc jest tego dość dużo...
znalazłem http://www.rune-server.or...hp/t-17575.html..: Patryk :.. - 2007-06-19, 15:21 Heh, takich stron są tysiące... Dziś się bawiłem i zrobiłem u siostry swój server (nazwałem Patryk's Server ) i clienta (Patryk's Client), ale usunołem bo się wkurzyłem na kogoś...
Mycu napisał/a:
Widziałem strone na której było 79 programów i jakieś tam servery więc jest tego dość dużo...
Te programy to ci chyba chodziło o clienty, a serwery to Source. Lord Hagen X - 2007-06-19, 15:29
..: Patryk :.. napisał/a:
OMG!
Brak mi słów... Czemu kojarzycie prywante serwery z MoparScape? MoparScape to tylko client do grania na priv, a clientów jak wiadomo jest dużo od Welshscape po Endar 4... Ja u siostry kilka razy robiłem już serwer, można na tym zarobić bo goście chcą np. kupić rangę moda za 200k... Jeżeli ktoś chce to moge od zaraz postawić serwer... Nie chcę się chwalić, ale nie spotkałem do tej pory osoby z Polski, która by się bardziej na tym znała niż ja... Kiedyś, kiedyś jak miałem komputer to było w 2005.r zobaczyłem prywatne serwery i tak się zaczeła historia... Potem próbowałem zrobić swojego... Robiłem od zera, zajeło mi to miesiąc. Przez kilka tygodni miałem ten serwer, zawsze 24/7... Mój komputer to był złom, rozwalił się i tak to się sko?czyło... A JAGEX TO CI NIC NIE MO?E ZROBI?! Prowadziłem korespondencje z hakerami, którzy systematycznie okradają Jagex, kilka razy w miesiącu prowadzą ataki na bazę dancyh Jagex i wykradają pliki. Ostatnio wykradli pliki nowego clienta tzn. Jest w lewym dolnym rogu "Swith world", wiecie...
Jeżeli jakieś pytania na temat priv, mogą być kierowane do mnie...
Czy to ma nas zniechęcić do gry w rs?..: Patryk :.. - 2007-06-19, 16:17
Lord Hagen X napisał/a:
OMG!
Jeżeli jakieś pytania na temat priv, mogą być kierowane do mnie...
Czy to ma nas zniechęcić do gry w rs?
Czemu?pawlos10 - 2007-06-19, 16:36
To nie są źli hakerzy... Bardzo dobrze, a to, że podbierają Jagex'owi pliki to nawet dobrze, teraz priv zaczynają dorównywać normalnemu globalowi...
no to pomyśl... znasz sekretny przepis na powiedzmy jakieściasto na którym bardzo dużo zarabiasz a tu ktoś nagle ci się włamuje do chaty zabiera bądź kopiuje przepis i masz lipe powiesz wymyśle inny przepis... ok zdobyłeś kolejną fortune i znowu ktoś ci podwędzi przepis i tak w koło macieja aż ci się pomysły sko?czą albo ci się już nie będzie opłacało wymyślać przepisów... tak samo z jagexem i hakerami
pomyśl zanim coś napiszeszMichu999 - 2007-06-19, 16:38 wlasnie lolu ukradli jagexowi sporo plikow zwiazanych z gra i teraz ktos moze wejsc na priv server grac jako member i nie musi placic kasy zeby go miec na normalnum RS. Jagex traci na tym i to sporo a jezeli to sprawka hakerow to powinni trafic do pierdla....: Patryk :.. - 2007-06-19, 17:03
Michu999 napisał/a:
wlasnie lolu ukradli jagexowi sporo plikow zwiazanych z gra i teraz ktos moze wejsc na priv server grac jako member i nie musi placic kasy zeby go miec na normalnum RS. Jagex traci na tym i to sporo a jezeli to sprawka hakerow to powinni trafic do pierdla..
Do pierdla? Lol, nie ma tam dla nich miejsca. Ci hakerzy to tak naprawdę zapale?cy RS'a, którzy chcą się bawić, budować miasta, dodawać swoje pomysły... Napewno RS szanują i nie chcą działać na jego szkodę, bo i nie działają. Jagex zarabia kilka m $ miesięcznie, więc mu się nic nie stanie jak coś tam skopiują. Oni napewno szanują RS i Jagex jeżeli by tak nie było to by się tym nie zajmowali, ktoś sobie pomyśli "Szanują Jagex, a go okradają"... To proste, Jagex jest taki skąpy, że nie chce im udostępnić byle jakiego pliku, więc sami sobie biorą.
Co innego taka Tibia... Tam nie muszą okradać CipSoftu żeby grać na OTS... Poprostu dostają za free...