Forum RuneScape - Pogromcy Ciemności - RS Forum RuneScape - najstarszego polskiego serwisu o grze RuneScape
Rozmowa o wszystkim - help
pawlos10 - 2006-08-05, 21:48 to dołącz do klanu a nie tylko na forum Egoistka - 2006-08-05, 21:58
Dark Palady0 napisał/a:
ktoś zwany Dark Palady0
to chyba moje 3 wejście na forum więc jeszcze nie pamietam nicków ...Dark Palady0 - 2006-08-05, 22:01 Zdarza się.
A i jeszcze coś.
Bodajże punkt drugi regulaminu.
Stosować się.
Bo pójdą warny.
Najlepszego humoru dzisiaj nie mam.
Ps. I tak już od... miesiąca?Krz Ys3 - 2006-08-06, 10:36
pawlos10 napisał/a:
to dołącz do klanu a nie tylko na forum
gdyby jeszce wymagania spelniala chociaz do akademii Michalinho - 2006-08-06, 10:41 wracając do tematu...
goblin (bez obrazy)Skicek - 2006-08-06, 11:45 malo dziewczyn bo malo dziewczyn gra w rs.Egoistka - 2006-08-06, 12:18
Michalinho napisał/a:
wracając do tematu...
goblin (bez obrazy)
gra już chyba jest nieaktualna bo krzysiek wymyśla jakieś durne wyzwiska własnej roboty ...:-/Michalinho - 2006-08-06, 12:28
Egoistka napisał/a:
gra już chyba jest nieaktualna bo krzysiek wymyśla jakieś durne wyzwiska własnej roboty ...:-/
takie są właśnie najlepsze Egoistka - 2006-08-06, 12:31
Michalinho napisał/a:
Egoistka napisał/a:
gra już chyba jest nieaktualna bo krzysiek wymyśla jakieś durne wyzwiska własnej roboty ...:-/
takie są właśnie najlepsze
to gra nie miałaby ko?ca a ktoś przeciez musi wygrać Michalinho - 2006-08-06, 12:32
Egoistka napisał/a:
Michalinho napisał/a:
Egoistka napisał/a:
to gra nie miałaby ko?ca a ktoś przeciez musi wygrać
wygrałaby wasza mama mówiąc: "dzieci do jasnej cholery - spokój!"
Egoistka - 2006-08-06, 12:34
Michalinho napisał/a:
Egoistka napisał/a:
Michalinho napisał/a:
Egoistka napisał/a:
nieee moja mama twierdzi że ta gra jest durna ale lepsze to niż bysmy mieli sie kłócić:PMichalinho - 2006-08-06, 12:36
Egoistka napisał/a:
Michalinho napisał/a:
Egoistka napisał/a:
Michalinho napisał/a:
Egoistka napisał/a:
nieee moja mama twierdzi że ta gra jest durna ale lepsze to niż bysmy mieli sie kłócić:P
to lepiej daj krz ysiowi 5zł i niech idzie sie uchlać pod monopolowy to zapomni o tej grze Egoistka - 2006-08-06, 12:40
Michalinho napisał/a:
to lepiej daj krz ysiowi 5zł i niech idzie sie uchlać pod monopolowy to zapomni o tej grze
i tak juz chyba zapomniał ... teraz prawie cały czas siedzi przed kompem Michalinho - 2006-08-06, 12:41
Egoistka napisał/a:
i tak juz chyba zapomniał ... teraz prawie cały czas siedzi przed kompem
zrób mu nazłość i odłącz kabelki xDEgoistka - 2006-08-06, 12:45
Michalinho napisał/a:
zrób mu nazłość i odłącz kabelki xD
hmmm... to też nie do ko?ca plan doskonały bo wątpie czy będe potem umiała je podłączyć jak ja bede chciała wejść