a wiec za niedlugo bede membem.tylko nie wiem jak moge pocwiczyc memberowskie lvle i zarobic kase najlepiej na raz. prosze powiedzcie mi dobre sposoby zarabiania na membie i na jakich potworkach bede dobrze trzepal kase i xp jak mam 73 cmbt ( szybko poprawie )
Amok
Combat: 63
Profesja: Łucznik
Nick: Amokko
Members: tak
Wysłany: 2006-07-14, 22:00
sposoby na kase sam musisz sobie jakis wymyslic bo kazdy jest dobry
a skillach na poczatku nie licz ze zarobisz ( oczywiscie na memberowskich ) chyba ze bedzie cial drezwa czy cos albo mining
a na potworkach Hmmmm..........
Combat: 187
Profesja: Quest Master
Nick: Skicek
Members: tak Pomógł: 9 razy Wiek: 34 Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 3719
Wysłany: 2006-07-15, 09:34
narazie o potworach to mozesz sobie pomazyc. bo musisz zrobic questy by moc dojsc w pewne miejsca gdzie dobrze zabija sie je. ale na poczatek jak masz juz zrobione stronghold secuiry guild to mozesz zabijac ankou. dosyc dobre dropy maja nawet bardzo dobre
hyh troche mi potrwa robienie takiego:P na poczatek pozeabijam jakies smoki. jakie mi doradzacie? wlasnie kupilem full rune i przez tydzien bede tylko cmbt robil
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum