[ Dodano: 2006-02-27, 20:37 ]
po pierwsze to nie moj pokuj po drugie to z tamtego roku po trzecie hmm nie śmiejcie sie i kuba czemu nie dales zdjencia ty?
Combat: 71
Profesja: Wojownik
Nick: Red Tron
Members: nie
Wysłany: 2006-02-28, 21:22
Kuba nie powiem żebyś był najpiękniejszy...ale jak spojrzeć na twarze pozostałych osób to pożesz śmiało startować na miss...eee mistera PC Bez obrazy dla reszty. A tak BTW ile macie lat (Karnaz i Radek)? Bo ja bym wam dał najwyżej piątą klase podstawówki.
PS. Swe zdjątko dam jak je skądś wybrzebię/wytrzasnę/zeskanuję*
*niepotrzebne skreślić
A Kid asked Jesus, "How much do you love me?" and Jesus said. "This much."
And spread his arms out on the cross and died.
If you believe that he did this for you put this in your signature.
why nie ruskieskimos i ten drugi dali bez i nikt nie pisal ze go to podniecilo
a pozatym co ci szkodzi pedofilstwo by bylo jakby ciebie dzieci podniecaly ale jak ty dzieci podniecasz to juz nie jest
Kurde kuba wiesz kogo mi przypominasz?
marylina mansona(napisałem to z małej litery dlatego że nie mam do niego
SZACUNKU!)
[ Dodano: 2006-03-01, 18:02 ]
a propos mojego zdjęcia to rzeczywiście jest z czwartej klasy podstawówki ale ja chodzę do 1 GIM
P.S. jak bym był takim głuwniarzem jak na zdjęciu to kurde nie umiałbym języka HTML
a propos HTML
<center>LOL</center>
Kuba nie powiem żebyś był najpiękniejszy...ale jak spojrzeć na twarze pozostałych osób to pożesz śmiało startować na miss...eee mistera PC Bez obrazy dla reszty. A tak BTW ile macie lat (Karnaz i Radek)? Bo ja bym wam dał najwyżej piątą klase podstawówki.
PS. Swe zdjątko dam jak je skądś wybrzebię/wytrzasnę/zeskanuję*
*niepotrzebne skreślić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum