Ej a ja ktos ma 10/10 black marks to ma banna? bo ja na moim purku dosyc dobrym tak mam i niewiem i nadal gra tylko da sie to usunac albo czy zbanuja go w najblizszym czasie na all life ?? prosze odpowiedzcie bo meczylem sie nad nim:/ wbijajac 80 ranged
Dziwne jest to że masz 10/10 i nie masz bana... hmmm może napisz do Jagex'u że się pomylili i zapomnieli zbanować Ci postać ...
Jakbyś grał legalnie to teraz byś się nie martwił...
Dziwne jest to że masz 10/10 i nie masz bana... hmmm może napisz do Jagex'u że się pomylili i zapomnieli zbanować Ci postać ...
Jakbyś grał legalnie to teraz byś się nie martwił...
nie trzeba grać nie legalnie żeby bany mieć ja uczciwie grałem... tylko raz powiedziałem "i hate fucking ranged" typo napisał że reported... za jakieś15 minut ban a teraz jakośtak za nic mam 18.1/10 black marks i tylko permently muted
on mi dziala nadal tylko ja neiwime czy mi go zbanuja a chcialem pomuc debilowi a ten raported i za jednego bana dostalem 10/10 @@ i niewime czy robic nowego purka choc ten jest znakomity na wildy P a mozna pomniejszyc sobie black marks np. ze bede raportowal ludzi zraportuje z 100 :p to mi sie pomniejszy? a i co to jest permanently muted??:PP cos slyszalem o tym
możesz wysłać apelacje do nich... ale to niech ktoś inny ci wytłumaczy a permently muted to jest taki ajer żę wszystko co piszesz przez priva i na public chacie to ty to widzisz ale nikt inny 2 słowy blokada czatu
bierzesz na stronie głównej tak : w przedostatnim okienku (na samym dole strony po lewej stronie) appeal an offence/ban i logujesz się tam i u góry pisze ile masz bm
lolo, co ja teraz zauważyłem, że ja mam 0.3 black mark na 10 i że jest tam dokładnie za co dostałem ^^ fragment rozmowy mojej z osobą, która mi dała reporta lol :D
Combat: 101
Profesja: Wojownik
Nick: dzidek001
Members: nie
Wiek: 32 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 9 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2007-05-30, 16:10
This entry relates to an offence which was committed before the launch of our new offence history system on 6th June 2006.
This means that no detailed information is available for this offence. Any offences committed after 6th June 2006 will display more detailed information here.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum