Zanim wypowiesz się w dyskusji, pierw zapoznaj się z dwiema stronami tematu, by móc poważnie dyskutować.
Na pytania dotyczace RuneScape odpowiadam tylko w tematach
AndreeW
Combat: 72
Profesja: Wojownik
Nick: Andreew X
Members: tak
Wysłany: 2008-05-03, 20:05
zależy.
a) Jeśli chcesz być ranged musisz jakoś zarobić na strzały a potem strzelając zwraca ci się ich około 50% i tak dalej
b) Jeśli chcesz warriorem to najprościej bo musisz mieć bro? i tarcze i zabijasz co chcesz. najlepiej cow to zarabiasz
c) Jeśli magiem to masz 2 wyjście:
- Zbierasz jakoś kase na runy
- Robisz je za pomocą RuneCrafting
Runy dla maga się nie zwracają ale zadaje całkiem niezłe obrażenia....
Combat: 100
Nick: arek0111
Wiek: 35 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 111 Skąd: Lublin/Biłgoraj
Wysłany: 2008-05-03, 20:14
Heh...pewnie nie maż budżetu i bida u Ciebie w banku
Jak chcesz szybki i porządnie lvl wbijać to skołuj co nie co kaski
Jak chcesz ćwiczyć warriora to zbroja i jakas bro? scimi jaljepsza na f2p a na p2p whip-według mnie
Warriora ćwicz w S.O.S zejście jest u barbarzy?ców.
A co do maga t łucznika to najlepiej na start mieć około 100-300k
ja robię tak
biję się z łucznikami na duelu z mojego poziomu o strzały max o 30
3 razy pod rząd straciłem po 10 strzał czyli razem 30
potem 7 razy wygrałem i zdobyłem 90 strzał
a teraz sobie wyrabiam wc lvl to będę yewy ścinać tylko nie mam siekierki i kasy na nią
chodzi mi o mithril albo admantite axe czy może runite
[ Dodano: 2008-05-04, 09:05 ]
ale to nie było na temat więc ja na początku grałem magiem lipa nawet nie chce nim być bo kupa kasy za runy a nie wiem gdzie znajdę żywioł by go w runie zamknąć
bo będę chciał robić quest rune essence to tak to będę wojownik/łucznik/mag 3 w 1
najlepiej wojownik na początek potem łucznik a na ko?cu mag dla najbardziej wytrwałych
z mojego punktu widzenia
Combat: 100
Nick: arek0111
Wiek: 35 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 111 Skąd: Lublin/Biłgoraj
Wysłany: 2008-05-05, 09:43
Jeżeli naprawdę chcesz szybko wbijać lvl dla woja i łucznika to polecam ić na Yaki
Musisz mieć memba (około 20 zł)i misję The Fremennik Trials i przynajmniej zaczętą do momentu jak król każe ci szpiegować w Neitiznot na wyspie Fremennik Isles -misja The Fremennik Isles.
W około 2 godz. wbijam około 100k Xp do attaku
Podsumowując najlepiej (według mnie) jest się szkolić w każdej z tych 3 dziedzin-każda się przyda
Powodzenia i szybkiego wbijania nex lvl
AndreeW
Combat: 72
Profesja: Wojownik
Nick: Andreew X
Wysłany: 2008-05-05, 12:51
Tak jak up to polecam.. ja robie tak: najpierw wszystko na 40 lvl ( att, deff, str, range, mage) potem robie att, deff, str do 50 a range i mage do 45. potem att, str , deff do 60 a range i mage do 50 itd. I to jest najlepsze. Bo czasem musisz miec jakis teleport a czasem walić w jakiegoś stwora przez krate albo coś w tym stypu
Ja Zawsze lubiłemn łuczników i nadal ich lubie ... jesli chcesz zdobyc duzo strzał z ironu to idz do SoS w Barbarian Village ... zebrałem ich tam około 5000
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum