Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Krazykushluk
Members: tak
Wiek: 30 Dołączył: 22 Gru 2007 Posty: 104 Skąd: Barbarian Village
Wysłany: 2008-08-06, 10:38 Tutor Island
Wie ktoś z was może co będzie na tutor island, od kiedy wprowadzono nowy tutorial? Słyszałem o różnych pogłoskach nowej krainy dla f2p, ale nie jestem pewny czy to tylko plotki.
ja tam bym, chciał żeby dali cratey dla f2p żeby można było w nich chować. I domy. Bo robią bezdomnego z kogoś tylko dlatego, ze nie ma kasy na co miesięczne wpłaty...
Ja też piszę poprawnie po polsku, no i co z tego? Ahahahahaaaa!!!
Kostek
Profesja: Wojownik
Nick: never_mind
Members: nie
Wysłany: 2008-08-06, 13:56
Ashr Ishii napisał/a:
ja tam bym, chciał żeby dali cratey dla f2p żeby można było w nich chować. I domy. Bo robią bezdomnego z kogoś tylko dlatego, ze nie ma kasy na co miesięczne wpłaty...
No cóż, za czynsz też się płaci więc ...... Płacisz i masz ^^
@topic
Prawdopodobnie wyspa zniknie i tyle. A jak nie to powstanie nowa minigra.
Combat: 4
Nick: Nikobelic
Members: nie Pomógł: 3 razy Wiek: 25 Dołączył: 17 Mar 2008 Posty: 833 Skąd: Katowice
Wysłany: 2008-08-07, 10:44
jest nowy tutorial, w Lumb się pomaga białemu rycerzowi dednąć smoka 3 głowego, trzeba druida z 13 z air straik załatwić (ja zużyłem na niego all runy ), zanieść temu rycerzowi crayfish (takie nowe rybki) itp.
jest nowy tutorial, w Lumb się pomaga białemu rycerzowi dednąć smoka 3 głowego, trzeba druida z 13 z air straik załatwić (ja zużyłem na niego all runy ), zanieść temu rycerzowi crayfish (takie nowe rybki) itp.
aha czy to jest jakas zagadka w stylu wize old mana? i czy to dla f2p?
BLAGAM O SZYBKA ODPOWIEDZ BO CHETNIE BYM DEDNA SMOKA
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Krazykushluk
Members: tak
Wiek: 30 Dołączył: 22 Gru 2007 Posty: 104 Skąd: Barbarian Village
Wysłany: 2008-08-18, 08:12
1. To nie jest żadna zagadka i uprzedzam że będziesz musiał założyć nową postać, ponieważ tutorial to jest tak jakby samouczek (uczysz się co można zrobić w RuneScape).
2. Dla każdego zaczynającego grę.
3. Nawet jak założysz nową postać to nie dedniesz smoka, bo to rycerz któremu pomagasz zabija smoka, a ty możesz mu najwyżej zabić druida który wali w rycerza podczas jego walki ze smokiem czarami. A pomóc w walce, to nie znaczy pomóc zabijać tylko tak jak powiedział Nikobelic, nosisz mu rybki, zapalasz mu ognisko itp.
Przykro mi, ale to chyba nie wygląda tak jak sobie wyobrażałeś
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum