A Kid asked Jesus, "How much do you love me?" and Jesus said. "This much."
And spread his arms out on the cross and died.
If you believe that he did this for you put this in your signature.
za co? lol rotfl jeszcze lepszy joke niz ten jaguarxa :D tron zapoznaj sie z historia przymiota na polskiej scenie to zobaczysz za co.
ps ja tez go nie lubie. nie lubie to malo powiedziane...
lol to trzeba sie popytac starszych graczy.
ps bym ci napisal ale szkoda mi czasu na to juz wole siedziec i patrzyc w monitor niz manrowac czas na pisanie histori o tym .... przymiocie powinien nazywac sie pomiot a nie przymiot a wiem juz dla czego tak sie nazywa bo go przymiotlo :D
Skicek żal mi ciebie, nienawidzisz mnie bo bylem w pc ? bo walczylem z wami ? bo wspieralem cie na pk tripach na ktore zreszta przychodzily 3 osoby ?
zreszta znam odpowiedz ty nienawidzisz kazdego kto wtedy odszedl z klanu, bo nie umiales sie pogodzic z koncem pc i nadal nie umiesz i jakas marna reprodukcje stworzyles.
Co do tej strony to zostala stworzona przez dwoch 10latkow z duza wyobraznia.
nie lubie cie za to co robiles po odejsciu. a na pk trip zawsze bylo wtedy po 10 osob. lol jak bym nienawidzil wszystkich ktorzy odeszli to wiesz co. Np nemezis. pogodzic ja sie potrafie ze wszystkich w przeciwienstwie do ciebie. A to nie jest zadna reprodukcja tylko dalsze istnienie PC.
A ty mnie nienawidzisz za to ze chce stworzyc portal o rs a nie dolaczyc do was w runepl. I musisz to przyznac... bo sam tak mowiles...
nie lubie cie za to co robiles po odejsciu. a na pk trip zawsze bylo wtedy po 10 osob. lol jak bym nienawidzil wszystkich ktorzy odeszli to wiesz co. Np nemezis. pogodzic ja sie potrafie ze wszystkich w przeciwienstwie do ciebie. A to nie jest zadna reprodukcja tylko dalsze istnienie PC.
A ty mnie nienawidzisz za to ze chce stworzyc portal o rs a nie dolaczyc do was w runepl. I musisz to przyznac... bo sam tak mowiles...
Chcialem jezscze tylko powiedziec ze jak kojarzysz mnie z runepl to chyba zyjesz w innym swiecie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum