BiG LoL
Profesja: Wojownik
Wysłany: 2006-05-17, 09:01 PIOTREK007 scammer!!!!
piotrek na czarnej liście pisał najpierw z 99str pl (jego postać którą gra razem z swoim bratem ciotecznym) a potem piotrek007 (również jego postaćktórą graz bratem ciotecznym) najpierw napisal żeby mnie czyli dena7777777 dodać do black list a potem potwierdził swoją wypowiedż wchodząć na inne swoje konto !!!! i PO drugie nie pytał sie moich kolegów jak chce sie zapytać moich kolegów to niech się spyta prawdziwych moich kolegów takich jak: gregor512, goro256,antek2,baku123,syki00.... Jeden z moich kolegów padł podstępem piotrka007 który ukradł mu postać i wział od niego 20zł za żekome zrobienie membersa.... ale potem w zamian za te 20zł piotrek mu dal 400k albo 300k już dokładnie nie pamiętam ... ja nie scammuje na membersa jak on jest tego taki penien to niech da mi screeny i wtedy to potwierdzi!!!!!
[ Dodano: 2006-05-17, 10:10 ]
ostatnio piotrek007 dowiedział sie od gościa z którym kiedyś grałem ale już nie gram żę mam gdziewczyne w RS i postanowił na nia na wyklinać lecz w pore się o tym dowiedziałem i poprośiłem ją aby go dodała na ignore list .... żęby się zniżać do takiego poziomu jak on , żeby za to że mnie nie lubi wyżywać sie na osobie która nic nie jest winna to trzeba wogóle nie mieć honoru.... szkoda mi wręcz słów ... a najgorzej mnie wkur.... jak piotrek pisze na mnie z jednej postaci a odpowiada drógą swoją postacią!!!! i jeszcze się powołuje na moich przyjaciół któż nic by na mnie takigo nie gadali ....
hahahaha dobre ile sie trudziles zeby wymyslec taka historyjke ?? Gram z bratem ciotecznym tylko i wyoncznie na postaci "Piotrek007" ale on gral ostatni z miesiac temu bo mu net siadl . A ty dena to jestes skubany noobek masz malego fisiorka i wes sie odwal od tego forum Skicek daj mu bana bo jest noobem .... daj mu bana za to ze nie ma rozumu i ze ma downa Zapamietajcie Dena Mati i Dena7777777 to jedna i ta sama osoba ... zarabia scamujac innych ludzi ... mnie tez 1 raz zescamowal ale ja bylem shybszy i dlatego ze on nie ma kumpli to od razu sie dowiedzialem ze on zna moje haso wiec zmienilem je Dena jestes noob 4 ever
[ Dodano: 2006-05-17, 14:32 ]
Dena ale z ciebie kłamczuch Każdy z mojego miasta kto gra w rs wie ze dena sie na mnie po prostu uwziol Grozil mi nawet ze mnie zabije Ale ja sie tego czegos nie boje Zatem panie dena słodziaku ktory jestes u nas na black liscie "Wypad z forum"
[ Dodano: 2006-05-17, 15:10 ]
a poza tym te nicki to pewnie twoi przyjaciele ktorzy dopiero co sobie postacie zrobili ..... albo je dla nich ukradles ..... albo to te dzieci z twojego osiedla co w rs graja a ty ich straszysz ze jak nie popra ciebie to niezyja Bo ty taki konus jestes i tylko straszyc potrafisz
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Members: nie
Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-05-17, 14:22
Też tak umiem...
Skicek to hacker! On i jego klony zhackowali mi postać na której miałem około 20k gp!! A że on i jego klony grają różnymi postaciami, to ponawypisywali na forach że to ja jestem scammer i na dodatek klneli na moich kumpli weźcie mu coś zróbcie to hacker!!
BiG LoL
Wysłany: 2006-05-17, 15:45
aj weś nie scimniaj piotrek że cie ze scammowalem jaki ty jest oszust ja nie moge .... a czy baku123 i antek2 to są nowe postacie jak tak to zobacz ich lvle bo jakośsam bym w pare miesiecy takich nie zrobił .... a 99str pl to twoja postać i sie nie wypieraj bo przecież znam twojego brata luczke i on nieraz gral na tej postaci i mówił że ty też z nim grasz tą postacią i daj chociaż jednego screena jak kogoś brałem na membersa to ci uwieże...
[ Dodano: 2006-05-17, 16:47 ]
aj już nic nie pisze bo i tak wolicie wierzyć członkowi klanu(piotrek007) niż mi widze że mnie nie znacie i jak piotrek007 jest taki mądry to niech da mi screeny jak scmmuje i nabieram na membersa
[ Dodano: 2006-05-17, 16:50 ]
już nic nie pisze bo i tak mi nie uwiżycie !!!!
(\__/)
(O.o)
(> <) To jest KrUliq. Skopjuj go do swojej sygnatury ?eby poomóc mu na drodz? do dominacji ?wiata!
BiG LoL
Wysłany: 2006-05-17, 16:23
tov jest odpowiedż do screena co chciał mnie podać na czarną liste ale ten temat już został zamknięty i nic nie mogłem tam napisać wieć w tym poscie chce dowodów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum