Combat: 68
Profesja: Wojownik
Nick: Serafinx1
Members: nie
Wiek: 37 Dołączył: 19 Maj 2006 Posty: 91 Skąd: Kazimierza Wielka
Wysłany: 2006-06-30, 17:55
kostek43 napisał/a:
Niekoniecznie! Morzemy się podzielić na grupy 5-6 osobowei np. 2 osoby ryby liwią i smarzą , 2-3 załatwiają zbroje niekoniecznie przecież wszystko z rune , 1 robi strzały i strenghtpointy , 1 runy robi ,przygotowanie tego wszystkiego zajeło by każdemy ok.1 godz.
Sugeruje żeby był jeden wypad na wild tygodniowo zato bardzie zorganizowany(podczas takiego wypadu można więcej zdobyć rzeczy niż podczas 2 zdezorganizowanych)
Pomyślcie ile gracie w rs 1 godz dziennie 2,3 no to możecie chyba 1 lub 1,5 godz poświęcić na przygotowanie,przecież bycie w klanie wiąże ze sobą kożyści ale też i obowiązki
hmm ciekawe ale 1 wypad tak?? to kiedy??? nie kazdemu pasuje jakis dzien.... nom a co do godzin to chyba troche przesadziles z tym graniem... 2,3.... ja teraz mało gram i gram tak 4,5 dziennie spytaj sie ile wczesniej grałem od 7 rano do 23 albo 3 w nocy i tak przez 2 miechy
Combat: 71
Nick: Red Tron
Wysłany: 2006-06-30, 18:12
a moim zdaniem, mimo że nie jestem w klanie, to taki system jest dobry, bo każdy wtedy czuje się odpowiedzialny i potrzebny, a nie "jestem nudny, szary członek klanu", a poza tym ludzie w klanie powinni sobie pomagać, a nie że tylko na wildach jesteśmy klanem.
A Kid asked Jesus, "How much do you love me?" and Jesus said. "This much."
And spread his arms out on the cross and died.
If you believe that he did this for you put this in your signature.
nie zgodze sie z michalnhem poniewaz ludzie tworza klan i powinni o niego dbac. co do pomyslu to ciezko bedzie bo tak jak ktos powiedzial nie kazdemu pasuje w ten sam dzien...
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-06-30, 18:56
"ktoś" o nicku Smerfafinx
Poza tym u mnie to jest tak że raz moge grać cały dzie? a raz to musze być z dala od komputera cały dzie?. I to niestety nie zależy ode mnie.
Dzie? wypadu mozemy zmieniać ale ważne aby był on bardzo zorganizowany
Jeśli chcesz samodzielności to idź sam na wilda,zaatakujesz jakiś inny klan?A może przyznasz że w kupie siła.
Przedyskutujcie to dogłębnie,taki system mugłby działać od września jeśli ktoś by nie mugł.
[ Dodano: 2006-07-01, 05:06 ]
Ja dziś wyjeżdżam na wakacje do stanów i niestety nie będzie mnie do 2 połowy sierpnia prosze usprawiedliwienie ,urlop czy coś w tym stylu.
Combat: 68
Nick: Serafinx1
Wiek: 37 Dołączył: 19 Maj 2006 Posty: 91 Skąd: Kazimierza Wielka
Wysłany: 2006-07-01, 10:51
Dark Palady0 napisał/a:
"ktoś" o nicku Smerfafinx
Poza tym u mnie to jest tak że raz moge grać cały dzie? a raz to musze być z dala od komputera cały dzie?. I to niestety nie zależy ode mnie.
hmm nieznam tego goscia ale chyba dobze powiedział nie dark???
nie no pasuje cos pomyslec nad tymi wildami... ale teraz są te wakacje i nikt czasu niema... zreszta sam widzisz kostek ze ty gdzies mykasz...
troche bedzie zamienszania bo teraz znów bedzie trzeba otworzyc temat i zapytac kto i kiedy moze.... potem spytac kto co moze na wild robic... itd.
ale jeszcze 1 szczeguł. patrz ja robie np. runy nie... ktos lobki... inny zbroje itd. a jesli nie bedzie 1 osoby od czegos cały łancuszek pęka i niema wilda....
Combat: 138
Profesja: Quest Master
Nick: Michalinho
Members: tak
Wysłany: 2006-07-01, 10:58
Serafinx1 napisał/a:
ale jeszcze 1 szczeguł. patrz ja robie np. runy nie... ktos lobki... inny zbroje itd. a jesli nie bedzie 1 osoby od czegos cały łancuszek pęka i niema wilda....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum