Patok Wydarzenie w 2001 nie dotyczyc nas tak bradzo zeby porownywac smierc matki ...
Zgibelo wiele ludzi ale tamto zdarzenie pokazalo ze nie mozna lekcewazyc terrorystow
a Bush? widzieliscie reakcje jak sie dowiedzial o atakach? siedzial dalej i czytal bajeczke... to dowodzi ze albo jest idiotą i nie wie jak sie zachowac, albo o tym wiedzial wczesniej
Patok Wydarzenie w 2001 nie dotyczyc nas tak bradzo zeby porownywac smierc matki ...
Zgibelo wiele ludzi ale tamto zdarzenie pokazalo ze nie mozna lekcewazyc terrorystow
wiesz mi chodzi o to że mam ( bądź miałem nie wiem czy jeszcze gra ) kolege któremu ojciec zginął w tym zamachu a jeśli ci chodzi o terrosrystów to wiesz oni wyznają że jak zgina w obronie nie wiem relogii podajze to pojdą odrazu do nieba ( marzenia każdy ma )
a terroryści nie tylko na WTC i Pentagon się rzucili co było w madycie albo w rosji badź w londynie tam też terroryści zaatakowali ale nie ameryka najważniejsza bo im ludzie zgineli i nas ciągna po iraku rozumiem jak mamy pomagac brytani ale nie usa jak by bin-laden na wideo obrażał busha to ten by na pustynie bombe wodorową wysłał czy jak??
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Members: nie
Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-09-11, 13:49
Jeezuu....
Ty Patok weź pomyśl co piszesz. To nie TERRORY?CI myślą że jak zginą w obronie religii będą zbawieni, tylko to jest jakiś jeden z dwóch odłamów Islamu.
Combat: 72
Profesja: Łucznik
Nick: Dark Palady0
Members: nie
Wiek: 32 Dołączył: 18 Lut 2006 Posty: 1131 Skąd: się biorą dzieci?
Wysłany: 2006-09-11, 14:44
Islamiści dzielą się na dwa odłamy. Jakby jeden spokojniejszy i drugi bardziej agresywny. Spokojny nie pamiętam jak się nazywa, a ten agresywny to Hadżit bodajże. Tam jest napisane w Koranie (taka Biblia Islamu), że ci, którzy zginą za religie, zostaną zbawieni.
Nie każdy wyznawca Hadżitu jest terrorystą. Tylko ci bardziej niedobry są.
omg a ja sie ciesze ze rozwalili im te wierze i zginelo tam kupe ludzi. co z tego ze prawie moja kuzynka tam zginela. Popieram tereorystow ktorzy chca zniszczyc ameryke!
lol ameryka sojusznik?? rotfl!! a wizy to co to jak by byli sojusznikiem to by odrazu to zniesli dla polakow! nie bede przeklinal bo bym taka wiache pusicil ze szok
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum